Google testează o bară de navigație în Phone App

0
23

Google testează o nouă bară de navigare pentru aplicația Google Phone cunoscută și ca aplicația de apelare. Phone app este disponibilă în mod implicit pe telefoanele Google Nexus și Pixel care include dispozitive Nexus 6P și Pixel 2.

Noua versiune a Google Phone pare a suferi o schimbare mai eficientă pentru toti utilizatorii

Dialer-ul personalizat Nexus / Pixel Google a adăugat câteva caracteristici interesante pe parcursul anilor, cum ar fi integrarea în căutarea locală și apelurile video, dar interfața nu s-a schimbat în cu trecerea timpului. Astăzi, Google pare să testeze o reproiectare care vă mută filele în partea de jos. Acest lucru nu este întotdeauna o modalitate sigură de a îmbunătăți gradul de utilizare a aplicațiilor, dar cred că funcționează aici.

În noua versiune, aceleași patru file pe care le-ați avut de mult în dialer sunt încă acolo. Cu toate acestea, acestea se află în partea de jos a aplicației. În loc să fie doar icoane, au și etichete de text. Există apeluri rapide, istoric apel, contacte și mesagerie vocală (cu suport pentru operator). Deoarece operați dialer-ul cu o singură mână, este logic să aveți butoane în partea inferioară unde acestea sunt mai ușor de accesat. Bara include comenzile rapide pentru apelare rapidă, istoricul apelurilor și contacte. Se menționează, de asemenea, despre o funcție nouă ascunsă în mod implicit în meniul overflow al aplicației. Acum se adaugă o comandă rapidă pe ecranul de pornire al Android care dezvăluie noua interfață Google Phone atunci când este utilizată.

Noua interfață de utilizator se pare deja a fi îngropată în cea mai recentă versiune a aplicației. XDA are instrucțiuni despre cum puteți să o ascundeți, dar va trebui să vă folosiți de moduri de fișiere XML. Ca în cazul tuturor revizuirilor de aplicații experimentale ale Google, acesta nu ar putea vedea niciodată lumina zilei sau ar putea fi lansat pe toate telefoanele eligibile Nexus și Pixel. Va trebui să așteptăm și să vedem.