GooPhone X este o copie iPhone X care costa mult mai putin.

0
342
GooPhone X

Nici nu a fost lansat bine iPhone X ca au si aparut diverse copii si modele fake ale chinezilor. Este vorba despre GooPhone X, un telefon destul de decent, care nu se apropie insa nici macar putin de modelul original. In schimb, arata aproape la fel si poate fi comandat imediat, asa ca amatorii de astfel de telefoane il pot procura imediat.

GooPhone X – O copie iPhone x

Desi precomenzile pentru noul telefon al celor de la Apple vor incepe odata cu data de 27 octombrie, GooPhone X, o copie ieftina realizata de catre chinezi este acum disponibila pe piata. Totusi, doar design-ul este similar cu cel al iPhone X, functiile, specificatiile si materialul din care este realizat nefiind nici macar pe aproape de cele ale flagship-ului.

Astfel, GooPhone X vine cu un display de 5,5 inch, 1 GB memorie RAM si 64 de GB memorie interna. Ruleaza pe sistemul de operare Android 5.0, o versiune realizata astfel incat sa se asemene putin cu iOS-ul si are o rezolutie destul de modesta, 1.280 x 720 pixeli. Pe spatele telefonului putem vedea logo-ul companiei Apple, iar camera principala are un senzor de 8 MP.

Avand in vedere toate acestea, putem spune ca este un telefon mid-range destul de decent, insa nu il putem compara cu iPhone X. Pretul sau este de 100 de dolari, asa ca daca sunteti amatori de astfel de versiuni, nu ezitati sa-l achizitionati.