Noutati

Grand Theft Auto V: Premium Online Edition pret si data

Grand Theft Auto V (GTA V) primește o re-lansare numită Grand Theft Auto V: Premium Edition online pentru PS4, Xbox One și PC. Editorul Take-Two a dezvăluit oficial această nouă variantă printr-o declarație pregătită. Grand Theft Auto V: Ediția Premium Online este disponibilă acum (20 Aprilie) pe disc în magazinele de jocuri pentru PS4 și Xbox One la nivel internațional și va fi disponibilă pe platforme digitale, inclusiv prin PC (prin Steam și Rockstar Social Club) la magazinul Microsoft.

Acesta include experiența de poveste Grand Theft Auto V, lumea tot mai evoluată a Grand Theft Auto Online, precum și toate actualizările și conținutul jocurilor existente, inclusiv The Heist de Doomsday, Gunrunning, Run Smuggler, Bikers și multe altele.

În plus, Grand Theft Auto V: Premium Online Edition are, de asemenea, pachetul Enterprise Starter Pack. Take-Two susține că este „cea mai rapidă modalitate prin care jucătorii noi GTA Online să își lanseze imperiile criminale cu cele mai interesante și mai populare conținuturi, plus bonusuri de 1.000.000 de dolari pe care să le cheltuiască în GTA Online – în valoare de 10.000.000 de dolari GTA”.

The Grand Theft Auto V: Premiul Premium Edition online este de 60 GBP în Marea Britanie și 80 USD în Statele Unite cu prețul versiunii digitale fiind de 85 USD.

Etichete

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close