Gran Turismo Sport este cel mai nou joc realizat pentru pasionatii de curse

0
356

GT Sport este un clasic al jocurilor de curse. Acest joc iti ofera o senzatie de sportivitate cu toate ca nu are ca obiective drifturile, depasirile si curbele perfecte in comparatie cu ai sai competitori Forza Motorsport sau Forza Horizon.

Acea sportivitate iti ofera o trasnspunere a unei curse din realitate in mediul virtual. Tocmai de aceea manevrabilitatea masinilor din joc seamana izbitor de mult cu a celor din realitate, controlul fiind foarte precis. Masinile au o tractiune si o greutate impunatoare si se vede diferenta de aderenta, iar cei care au montat un volan de curse vor trai o experienta de neuitat.

Desi este mai usor de condus fata de alte jocuri, GT Sport te va penaliza aspru pentru greselile pe care le faci. Unii jucatori spun ca in momentul in care sunt penalizati au o senzatie asemanatoare momentului in care iau amenda in realitate.

Vehiculele reactioneaza remarcabil in curbe daca esti mai curajos din fire si stii sa le controlezi, dar in cazul in care o roata demareaza foarte putin risti sa iesi de pe carosabil. Se spune ca unele masini sunt facute in asa fel incat sa alunece si sa supravireze pentru cei care doresc sa intre in drift intr-o curba.

Cu toate acestea un mic dezavantaj este lipsa de detalii. Jucatorii ar fi fost mult mai multumiti daca jocul ar fi avut ziduri din cauciucuri, asemenea altor jocuri de acest gen. Lasand la o parte acest aspect, GT Sport este un joc de curse ce iti va face pe plac mai mult ca sigur, avand tot ce ai nevoie: masini spectaculoase, piste de curse superbe, variatii de momente ale zilei si multe altele. Din pacate acest joc este disponibil doar pentru PlayStation 4.