GTA VI
GTA VI
Grand Theft Auto 6 va fi unul dintre noile jocuri Rockstar Games iar acest joc va însemna foarte mult pentru seria de „GTA”, asa cum am scris si în titlu GTA, pentru ca noi Romanii, suntem obisnuiti sa alintam acest joc cu o prescurtare, prescurtarea GTA care vine de la Grand Theft Auto, care în limba romana ar însemna „Mare Furt Auto”.

Ok, dar sa trecem mai departe, adica la ce ne intereseaza pe noi.

GTA al nostru deja a parcurs multe serii si acestea nu cred ca mai trebuie sa le enumar eu, daca esti un GTA-aist adevarat vei sti cu siguranta toate seriile, chiar daca nu în ordinea buna, sigur le sti -„Hai ba o data nu mai trage de timp si spune când apare jocul”, cred ca asta gânditi acum.

Ok, deci jocul va aparea în 2020 si la acest joc înca nici nu se lucreaza înca, dar ca cei de la Rockstar au confirmat ca acest joc va aparea si în câtiva ani va aparea, asa ca 2020 ar fi anul care va aparea conform unor site-uri externe.

Jocul este înca în pregatire ca idee, deocamdata se lucreaza la GTA 5, care va avea o lansare pe PC.

SURSA: boosharticles.com

5 COMENTARII

  1. Ba nu inteleg ,am intrebat un prieten si eu mia spus ca gta 6 este gata dar rokstar games nu vrea sal lanseze nu stiu pe sine sa cred eu mai caut informati o zi buna

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.