Hard Disk-ul extern care iti incarca laptop-ul

0
1154
hard disk-uri externe

In zilele noastre putini mai folosesc Hard Disk-uri externe pentru pastrarea fisierelor, din moment ce exista atatea alternative de pastrare a fisierelor in mediul online. Cu toate acestea, Western Digital G-Drives de la compania Western Digital sunt niste Hard Disk-uri cu totul speciale, care se incarca la priza si au multe alte functii interesante.

Acestea vin cu o carcasa de aluminiu care favorizeaza pastrarea temperaturii reci din interior, cu un design placut si cu un port USB-C, foarte folositor atunci cand vine vorba de transferul de fisiere. Totodata, Western Digital G-Drives sunt populare in ceea ce priveste incarcarea altor device-uri prin acest port USB. Daca aveti un MacBook sau un MacBook Pro, atunci nu veti avea probleme in ceea ce priveste incarcarea.

Preturile acestor Hard Disk-uri externe variaza intre 200 si 450 de dolari, 200 fiind varianta cu 4TB spatiu, 350 varianta cu 8TB spatiu si 450 cea cu 10 TB. In opinia mea si cel cu 4TB este mai mult decat suficient pentru pastrarea unor fisiere, insa, aici depinde si ce doriti sa pastrati.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here