Honor 10 – specificatiile si caracteristicile acestuia

0
12

Honor 10, brand-ul următor al brandului Huawei, este așteptat să apară la un eveniment desfășurat pe 19 aprilie în China. Ultima renderare a panoului spate al telefonului a fost scursă online și sugerează că telefonul va avea o configurație orizontală dublă a camerei cu o diafragmă f / 1.6, un blitz quad-LED și noua variantă de culoare Twilight a companiei văzută recent pe Huawei P20 și P20 Pro.

Această nouă imagine a fost scursă pe Weibo și a fost văzută de GSMArena, despre care se spune că este vorba despre viitoarul Honor 10. În afară de caracteristicile camerei de mai sus, aceasta prezintă marca standard Honor pe partea inferioară, precum și liniile antenei deasupra și de jos.

Vorbind despre specificațiile Honor 10, viitoarea emblematică este sugerată pentru un suport de 5.8 inchi full-HD + (1080×2160 pixeli), și să fie alimentat de un Kirin 970 SoC in-house – asociat cu până la 6 GB de RAM și până la 256GB intern. În afară de aceasta, telefonul ar putea suporta un modul de cameră dublă de 12 megapixeli + 20 megapixeli, similar celui pe care l-am văzut ultima dată pe Huawei P20. Data de lansare este momentul în care ne putem aștepta să vedem o actualizare a detaliilor privind prețurile și disponibilitatea bazate pe diferite regiuni.