NoutatiTelefoane

Honor 7A și 7C – telefoane de buget ce păstrează jack-ul

Noile telefoane Honor își vor păstra mufa pentru căști

Una dintre confruntările bizare ale pieței smartphone-urilor din 2018 este că telefoanele pe care majoritatea fanilor Android le doresc – cele care au o mufă pentru căști și nu au o crestătură pe ecran – sunt mai ușor de găsit printre modelele de buget decât ofertele premium. Anunțul de astăzi de la Honor este un exemplu perfect: Honor 7A de 7,7 inch și Honor 7C de 6 inch oferă ambele ecrane de 18: 9 cu rame de dimensiuni rezonabile și fără crestătură pentru a strica vederea, telefoanele scumpe par să fie alergice la aceste zile.

Prețul ajunge la £ 139.99 (aproximativ 200 $) în Marea Britanie. Honor 7A vă cere să acceptați o mulțime de compromisuri. Ecranul său nu este deosebit de luminos sau vibrant, iar rezoluția sa de 1440 x 720 nu este suficient de precisă. Limita cea mai mare a telefonului poate fi stocarea de 16GB de intrare, aliat la 2 GB de memorie RAM, deși Honor include un slot de card 3-în-1 elegant – cu spațiu pentru două cartele nano-SIM și o cartelă microSD de până la 256 GB – care permite extinderea. O variantă de 32GB va fi de asemenea disponibilă. Modelul 7A este alimentat de un cip Snapdragon 430, are o baterie de 3000 mAh și este preinstalat cu Android 8.0 și EMUI 8. Acesta oferă o deblocare facială și un cititor de amprente pe spate pentru autentificare biometrică.

Honor 7C nu este cu mult diferit de Honor 7A și puțin mai scump

Honor 7C este ușor mai scump, la 169,99 £ (aproximativ 240 $), dar primește un upgrade la metal (în loc de plastic) și adaugă o a doua cameră în spate. Ambele aceste telefoane noi au un senzor principal de 13 megapixeli, cu 7C adăugând un senzor secundar de 2 megapixeli pentru a ajuta la detectarea adâncimii și generarea bokeh-ului artificial. În față, ambele au camere frontale de 8 megapixeli. Bateria este la fel ca la Honor 7A, 3.000mAh, la fel si grosimea la 7.8mm. Nu există niciun fel de diferențe între software sau opțiuni biometrice, cu deblocarea feței și un scaner de amprente pe acest dispozitiv.

Procesorul 7C ajunge până la un Snapdragon 450 cu 3 GB de memorie RAM și 32 GB de stocare în mod prestabilit, oferind în același timp opțiunea de slot pentru card 3-în-1 sau un model modernizat de 64 GB. Honda 7A arăta un decalaj semnificativ în operațiunile de bază, dar 7C se simte mult mai modern datorită materialelor superioare și procesorului său. Este puțin mai rapid și mai fin și mai plăcut de ținut în mână.

Pe lângă faptul că au afișări și performanțe copleșitoare, ei livrează și porturi MicroUSB în loc de USB-C, pe care mulți nu îl mai găsesc un compromis scuzabil. Honor nu a confirmat încă detalii despre Europa și Statele Unite ale Americii, dar ambele telefoane vor fi disponibile pe Hihonor.com, iar Honor 7A va avea o distribuție pe scară largă prin intermediul canalelor obișnuite de vânzare cu amănuntul în Marea Britanie.

Etichete

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close