Securitate

HotSpot Shield: Rapid, frumos, și cu siguranță nu este pentru anonimitate

Înainte ca oamenii să devină serioși în legătură cu criptarea VPN post-Snowden, o alegere de top pentru criptarea conexiunii Wi-Fi a fost HotSpot Shield-ul AnchorFree. Acesta a fost gratuit, ușor de configurat și a cerut doar să vă uitați la unele anunțuri integrate în navigarea dvs.

Serviciul este încă în jur, dar astăzi ne uităm la HotSpot Shield Elite. Serviciul plătit al AnchorFree, care elimină anunțurile și oferă viteze mai mari.

Momentul în care am activat HotSpot Shield a fost foarte simplu și atractiv pe cat este si designul. Evită cele mai multe idei de proiectare pe care le-am văzut pentru alte VPN-uri până acum. Nu există hărți interactive, interfețe cu un singur panou în stil mobil sau setări elaborate.

Când se deschide primul ecran HotSpot Shield, acesta oferă un buton de alimentare mare în centrul ferestrei și nimic altceva. Apăsați butonul de alimentare, iar HotSpot Shield se conectează în mod implicit la Statele Unite sau la cea mai recentă alegere de conectare.

Interfața se schimbă apoi într-un cronometru în partea superioară pentru a vă arăta cât timp ați fost conectat. Cronometrul ocupă toată jumătatea superioară a ferestrei. Este o mult spațiu în exces, dar funcționează.

Jumătatea inferioară este pentru informații mai detaliate, inclusiv date care au urcat și coborat de pe PC-ul dvs., adresa IP VPN curentă și o hartă mică, bine proiectată, care arată din ce țară vă conectați. Totul este foarte simplu, clar de înțeles.

Pentru a schimba locațiile, faceți clic pe meniul derulant din partea dreaptă jos și selectați unul dintre cele 25 de locații ale țării HotSpot Shield.

hotspotshield menu
hotspotshield menu

Pentru a ajunge la setările HotSpot Shield, faceți clic pe pictograma meniului „hamburger” din colțul din stânga sus și selectați Setări din meniu. Nu prea sunt multe de văzut aici. În mod prestabilit, HotSpot Shield este setat să ruleze când Windows pornește și este, de asemenea, setat să prevină scurgerile de adrese IP – un lucru important pentru aplicațiile VPN.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close