Noutati

HTC nu isi inchide afacerea cu smaprtphone-uri, in ciuda speculatiilor

Rapoartele HTC care închid afacerea cu smartphone-uri au făcut turul cu HTC U12 Life, lansat în august, fiind ultimul telefon al companiei. Totuși, compania a respins toate aceste afirmații, afirmând că va continua să își consolideze afacerea cu smartphone-uri și va lansa, de fapt, noi telefoane la sfârșitul anului și la începutul anului 2019, de asemenea.

În plus, compania afirmă, de asemenea, că va lansa noi linii de produse cu integrarea de 5G, AI și block-chain.

DigiTimes raportează că HTC va continua să-și păstreze afacerea cu smartphone-uri în viață, chiar dacă compania nu vede succesul pe care l-ar fi sperat cu seria sa de flagship-uri, „U”.

Mai mult, raportul prevede că aceasta va lansa noi modele la sfârșitul anului 2018 și la începutul lui 2019, de asemenea. În plus față de continuarea optimizării platformei VR și a îmbogățirii conținutului său VR / AR, HTC a declarat că va depune eforturi pentru integrarea tehnologiilor aferente, inclusiv AI, blockchain și 5G, pentru a lansa noi linii de produse pentru epoca 5G.

În plus, compania a anunțat că intenționează să lanseze versiunea de 6GB RAM / 128GB ROM a HTC U12 Life la sfârșitul lunii decembrie și să lanseze, de asemenea, mai multe modele de dispozitive de consum și de întreprinderi la sfârșitul anului 2018 și la începutul anului 2019.

Etichete

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close