Huawei Mate 10 Pro
Huawei Mate 10 Pro

Huawei va lansa următorul telefon vârf de gama cu display încorporat în display, după cum relatează mai multe site-uri de specialitate.

În prezent se pare că Huawei lansează telefoane foarte bune şi chiar performante, dacă anul trecut nu am văzut de la Huawei un smartphone cu ceva revoluţionar pe piaţă, se pare că nici de data aceasta nu avem ceva foarte revoluţionar însă pentru această companie este pentru prima oară când vedem un smartphone cu senzor de amprenta.

Singurele telefoane ce au această tehnologie în prezent sunt Vivo X20 Plus UD şi X21 UD, senzorul fiind produs de către Synaptics.

Huawei vrea să adopte aceasta specificaţie pentru Mate 11 sau Mate 20, nu ştim sigur cum se va numi următorul flagship de la chinezi însă ştim sigur că va avea această specificaţie, după cum relatează o sursă importantă.

Senzorul va fi produs de către Qualcomm, astfel încât Mate 10/20 va fi primul smartphone cu o astfel de specificaţie, conform GSM Arenă.

Totuşi zvonurile despre acest telefon vor continua să apară datorită faptului că data de lansare programată este pentru luna septembrie sau octombrie.

Senzorul ultrasonic, care se va regăsi pe Mate 11/20 va fi de trei ori mai scump ca alte modele, dar mult mai performant.

Va avea o grosime de numai 0.44 mm şi va funcţiona inclusiv când mâinile utilizatorului sunt ude sau murdare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.