HuaweiNoutatiTelefoane

Huawei dezvăluie Mate X, un telefon pliabil cu 5G

La Mobile World Congress, duminică, Huawei a dezvăluit ultimul telefon adăugat la gama lor, Mate X. Anunțat la doar patru zile după ce concurentul Samsung a dezvăluit Galaxy Fold, Mate X este un alt smartphone pliabil, destinat să concureze într-unul dintre cele mai noi – și mai multe categorii experimentale din industria dispozitivelor mobile.

Cu toate acestea, spre deosebire de prototipurile de la alți producători de telefoane, dezvăluirea lui Mate X de la Huawei a fost întâmpinată de multe laude, unii afirmând că este „cel mai bun prim proiect pentru un telefon pliabil” disponibil.

Ce îl face pe acest telefon diferit față de celelalte?

Cel mai recent prototip al lui Huawei este cu mult înainte de competiție atunci când vine vorba de pliabilitate. Întrucât companiile continuă să încercerce redefinirea experienței mobile, este clar că unele idei funcționează, în timp ce altele nu. Există multe lucruri care se întâmplă în spatele scenei atunci când se dezvoltă un produs nou, în special pentru produse complexe precum telefoanele inteligente din industrie. Procesul de gândire din spatele acestor dispozitive de ultimă oră este un început de top și implică unele dintre cele mai bune idei de management din industrie pentru a veni cu abordări inovatoare și eficiente la designul smartphone-ului.

În timp ce Mate X este încă un prototip, există câteva caracteristici distincte care-l plasează desupra concurenței din categoria pliabilă. Ca și alte modele pliabile, Mate X funcționează ca un smartphone normal care are cam aceleași dimensiuni când este pliat, consumatorii fiind surprinși de această realizare. Una dintre diferențele cheie este că ecranul telefonului e mai degrabă unul extern decât intern.

Mate X beneficiază de un ecran plastic pliabil OLED, nu de sticlă ca majoritatea smartphone-urilor de astăzi de pe piață. Când este îndoit, dispozitivul are o dimensiune a ecranului de 6,6 inch pe partea frontală, unul de 6,38 inchi pe spate și unul impresionant de 8 inchi la deschiderea acestuia într-un mod asemănător tabletelor. Acest lucru face ca Mate X să fie mai mare decât Galaxy Fold, care oferă numai o dimensiune a ecranului de 4,6 inch atunci când este pliat și 7,3 inch când e deschis. Dincolo de o multitudine de alte specificații, Mate X este de asemenea echipat cu o baterie mare de (4.500mAh) față de Samsung Galaxy Fold (ce vine cu 4.380mAh). Cu toate acestea Mate X este pe deplin pregătit și pentru 5G chiar din cutie. Cu toate acestea, specificațiile sunt doar: specificații. În general, ceea ce face un telefon incredibil este performanța și experiența de utliziare zilnică, în mâinile unui consumator.

Pentru cei care au avut ocazia să vadă noul dispozitiv, senzația este una incredibilă. Richard Yu, Consumer CEO al Huawei, a subliniat în timpul demonstrației că dispozitivul este complet plat atunci când este deschis fără nici un spațiu între ecrane datorită unei „balamale inovatoare și complexe”. Dacă vă gândeați, ei bine, Mate X nu este un dispozitiv prototip ciudat ci mai mult, un produs gata de a fi utilizat de consumatori.

Etichete

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close