Huawei Honor 9 este foarte asemanator cu P10.

0
583
Huawei Honor 9

Huawei Honor 9 este urmatorul telefon de top al celor de la Huawei, urmand sa fie lansat in viitorul apropiat. Acesta apare deja in baza de date de la TENAA, astfel incat sunt cunoscute cateva informatii in legatura cu specificatiile si design-ul. Cu toate ca unele dintre informatii este probabil sa le stiti de ceva timp de pe internet, este bine ca avem un fel de confirmare ca sunt reale.

Astfel, Huawei Honor 9 s-a inspirat destul de mult de la varianta P10, mai ales in ceea ce priveste interiorul. Despre design putem spune ca este putin diferit, fiind realizat pe baza unei carcase din sticla curbata. Arata foarte bine ce-i drept, are specificatii de top si este mult mai accesibil decat modelul precizat putin mai sus. Asadar, vine cu un display cu o diagonala de 5,15 inch, cu rezolutie Full HD, un procesor foarte performant Kirin 960 si variante intre 4 si 6 GB memorie RAM.

Toate bune pana aici, acest sistem fiind perfect pentru toate tipurile de activitati, atat pentru jocuri cat si pentru multimedia sau pur si simplu navigare pe internet. Camerele sunt si ele foarte bune, cea principala avand doi senzori, unul de 12 MP si unul de 20, in timp ce camera secundara are doar unul de 8 MP. Acumulatorul este si el similar cu Huawei P10, fiind de 3100 mAh si oferind o autonomie extinsa a bateriei.

In ceea ce priveste pretul, varianta cu 4 GB RAM ar putea costa in jur de 335 de dolari, iar cea cu 6 GB ajunge pana la circa 380 de dolari. Prezentarea oficiala a acestuia este pe data de 26 iunie a acestui an, insa deja avem majoritatea detaliilor importante. In concluzie, un smartphone mai mult decat decent la un pret foarte bun, aproape jumatate din cel al telefonului P10. Momentan asteptam sa fie lansat, ceea ce probabil se va intampla vara aceasta.