Huawei ironici la adresa Samsung. Vezi ce glume au facut acestia

0
285
Huawei Mate 10

Cu toate ca telefoanele Samsung se vand ceva mai bine decat cele ale companiei Huawei, acestia si-au permis sa faca niste glume si sa aduca niste ironii la adresa sud coreenilor.

Este vorba in principal despre noul telefon de top al acestora, Samsung Galaxy Note 8 care a fost lansat acum putin timp si care are un potential urias. Cu toate ca in ceea ce priveste design-ul este destul de similar cu Galaxy S8, Note 8 vine cu un stylus si cu doua camere principale (fiind primul astfel de model al companiei).

In ceea ce priveste acest sistem de camere duale, iPhone 7 a venit si el cu unul toamna trecuta. Cu toate acestea, Huawei avea deja un telefon cu acest sistem inca din aprilie 2016, un telefon realizat in colaborare cu Leica care a multumit cu adevarat fanii. In prezent, Huawei lucreaza la telefonul Huawei Mate 10, care pare a avea un potential urias dupa cum confirma si compania. Desi stim cateva detalii despre el, va fi anuntat oficial intr-o conferinta care va avea loc pe data de 16 Octombrie a acestui an.

Pentru a confirma data conferintei, cei de la Huawei au postat o poza interesanta, care ar putea fi considerata o ironie la adresa Samsung.

huawei

Dupa cum puteti vedea, in partea de sus vine cu textul „Bine ai venit in familia cu doua camere”, text care poate fi considerat o ironie adusa telefonului Samsung Galaxy Note 8. Totusi, desi textul este interpretabil, sub data de 16 Octombrie 2017 putem vedea hashtag-ul „#beyondthegalaxy”, care s-ar traduce „Dincolo de Galaxy”.

Acest mesaj ne transmite faptul ca Huawei Mate 10 va depasi cu usurinta noul device de top marca Samsung, iar informatiile din ultimele saptamani de indica faptul ca va reusi. Este construit pe baza unor specificatii de top, va beneficia de fast charging si va face fotografii uimitoare.