Huawei Mate 10 data de lansare, detalii si zvonuri

0
358
Huawei Mate 10

Huawei Mate 10 este un nou model de top al celor de la Huawei care cel mai probabil va aparea la sfarsitul acestui an. Dupa cum stiti, varianta anterioara a acestui model, Mate 9, a fost un telefon de top al anului 2016, venind cu un display generos, cu o autoritate mare a bateriei si cu un design elegant.

Huawei Mate 10 va fi cel mai probabil un telefon care va concura cu modele precum Samsung Galaxy S8 si variantele acestuia si de asemenea, cu mult asteptatul iPhone 8.

Huawei Matei 10 – Data de lansare si pret

Telefonul celor de la Huawei va fi lansat cel mai probabil in luna Decembrie a acestui an. De ce spunem asta? Ei bine, daca tineti minte, Mate 9 a fost lansat tot in aceasta perioada de timp, aceasta fiind singura informatie pe care ne bazam. In ceea ce priveste pretul, daca este sa ne referim tot la modelele anterioare, Mate 9 este ceva mai scump decat Mate 8, pretul sau ajungang pana la 600 de dolari. Astfel, ne asteptam la un pret si mai mare pentru Huawei Mate 10, fiind un model garantat mai bun.

Huawei Mate 10 – Specificatii si Design

Cel mai important detaliu al noului telefon este ca acesta va veni cu un display fara margini, foarte elegant si comod la tinerea in mana. Totodata, am putea fi surprinsi printr-o camera de selfie in sistem dual, iar in ceea ce priveste procesorul, compania ar putea integra modelul Kirin 970. Camera principala ar putea veni si ea tot in sistem dual, fiind foarte performanta, din moment ce pentru dezvoltarea device-ului Huawei a lucrat impreuna cu Leica.

Momentan acestea sunt toate informatiile de care dispunem, insa cu siguranta multe dintre ele se vor adeveri. Unele surse spuneau ca telefonul ar putea fi lansat in toamna, dar ce-i drept, este mai putin probabil. Ramane de vazut cum ne va impresiona compania.