Huawei Mate 10 este mai mult decat un smartphone! Un nou clip de promovare al companiei

0
254
Huawei Mate 10

Smartphone-ul Huawei Mate 10 se apropie cu pasi repezi de lansare, insa, pana atunci, mai avem parte de un scurt clip de promovare de la Huawei. Putem spune ca este cel mai interesant dintre toate, fiind un clip din care aflam ca Huawei Mate 10 nu este doar un simplu telefon, ci este o „masinarie inteligenta”.

Huawei Mate 10 este mai mult decat un smartphone!

Desi se va lansa in circa doua saptamani, primim informatii pretioase pe ultima suta de metri. Compania din China mentioneaza faptul ca noul lor device nu este doar un smartphone, ci o „masinarie inteligenta, care vede, gandeste, invata, la fel ca noi, pentru noi„. Acest moto este unul foarte interesant, care ne face curiosi in legatura cu functiile pe care le va avea Mate 10.

In clip putem observa detalii precum cadrul metalic, dar si sistemul de camere foto duale.

Pe langa acest telefon, seria Mate 10 ar putea lansa si varianta Lite sau Pro, ceea ce este de asemenea foarte interesant.

In ceea ce priveste specificatiile Huawei Mate 10, vorbim despre un procesor „home made”, Kirin 970 care se bazeaza pe inteligenta artificiala, primul procesor din lume care are o unitate de procesare neurala. Astfel, ne asteptam la functii revolutionare din partea device-ului si la o performanta uluitoare.

Un astfel de procesor ofera de pana la 50 de ori mai multa eficienta si de 25 de ori mai multa putere decat un model obisnuit. Huawei mentioneaza ca datorita acestei tehnologii, telefoanele vor revolutiona piata si vor ajunge sa-si inteleaga cu adevarat utilizatorii. Ramane de vazut insa la ce se refera acestia si ce functii au surpriza au pregatit utilizatorilor.

Ca sa va faceti o idee, Kirin 970 poate distinge pana la 2005 de imagini pe minut, in timp ce un procesor obisnuit atinge 97 de imagini. Este absolut uimitor, asa ca abia asteptam lansarea sa. Distribuiti articolul pentru a vedea si prietenii vostri. Multumim.