Huawei Mate 10 Lite a fost lansat pe piata din China.

0
200
Huawei Mate 10 Lite

Huawei Mate 10 Lite, un telefon asteptat de ceva timp de catre fanii companiei, a fost lansat de curand in China cu numele de Maimag 6. Se prezinta foarte bine, are un design placut si ofera specificatii avansate la un pret destul de decent. Mai pe scurt, Huawei Mate 10 Lite este echipat cu toate caracteristicile necesare unei experiente Mate, la un pret mai mic.

Huawei Mate 10 Lite a fost lansat pe piata din China.

In ceea ce priveste noutatile, trebuie sa mentionam ca Maimag 6 este primul telefon din gama Huawei care vine cu un raport de aspect de 18:9. In rest, display-ul este unul Full HD, cu o diagonala destul de mare, 5,9 inch, cu o rezolutie de 2160 x 1080 pixeli, fiind acoperit in totalitate de sticla curbata.

Procesorul este unul foarte performant, un Kirin 659 octa-core si un GPU MaliT830-MP2. Alaturi de acestea adaugam si 4 GB memorie RAM si 64 GB spatiu de stocare. Beneficiaza de un sistem mixt pentru cartelele SIM, oferind posibilitatea de a avea doua cartele nano sim sau o cartela si un card. Camerele sunt si ele foarte performante, avand un total de 4 senzori, dintre care doi in partea din fata si doi in partea din spate.

Camera principala beneficiaza de un senzor de 16 MP si de unul de 2 MP cu un blitz LED, iar pe cealalta parte avem un sistem de 13 + 2 MP cu blitz clasic. Senzorul de amprenta nu lipseste, fiind pozitionat pe partea din spate a telefonului, exact sub camera, acumulatorul avand o capacitate de 3.340 mAh.

In ceea ce priveste disponibilitatea, Huawei Mate 10 Lite urmeaza sa fie lansat pe data de 30 septembrie, iar in Europa speram sa ajunga pana la 16 octombrie. Pretul este de 365 de dolari, un pret foarte bun avand in vedere cele oferite.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here