Huawei P20 Pro ar putea avea una dintre cele mai bune culori

0
52

P20, P20 Lite și P20 Pro – însă unele imagini noi publicate ieri de Roland Quandt de la WinFuture dezvăluie ceva nou: culorile pe care le vor avea. Și există câteva surprize interesante în fotografiile ce urmează.

Huawei P20 Pro va veni într-o gamă interesantă de culori

În primul rând, uită-te la aceste imagini ale P20 Pro.

[tie_slideshow]

[tie_slide] [/tie_slide]

[tie_slide] [/tie_slide]

[tie_slide] [/tie_slide]

[/tie_slideshow]

Culorile telefonului sunt de multe ori doar incredibil de plictisitoare – alb-negru, argintiu și gri, aceleași culori strălucitoare și mate. Deci, oricând o companie face într-adevăr ceva diferit, este o schimbare plăcută a ritmului, ca modelul Essential’s bright blue Ocean Depths. P20 Pro purpuriu și albastru de la Huawei pare să fie unul dintre cele mai importante momente din acest an.

Noile fotografii prezintă, de asemenea, unele dintre cele mai interesante opțiuni de culoare standard pe care P20 și P20 Lite vor primi. P20 pare să obțină ceva pe care îl voi descrie drept gradientizat. Această imagine seamănă cu cea mai mare parte a compresiei peste jumătate din ea, dar cred că aceasta are rolul de a arăta o spate în două tonuri roz și aur:

Culoarea roz auriu:

Atât P20, cât și P20 Pro vor veni și în modelele foarte normale de culoare alb-negru. P20 Lite va primi de asemenea un model normal negru, dar modelul său albastru va avea un ton de Winamp.

Culoarea albastră:

Huawei este așteptat să anunțe noile telefoane mai târziu în această lună, la un eveniment din 27 martie. Seria P20 va fi succesorul P10 și primul model al companiei de la lansarea tumultoasă a modelului Mate 10 Pro acum o lună. P20 Pro se presupune a fi punctul culminant al liniei, cu trei camere pe partea din spate a telefonului, presupunând că oferă zoomuri de până la 5x și fotografii de 40 megapixeli.