(Video) Huawei P20 Pro – Test de durabilitate

0
42

Dupa cum stim este un trend in zilele noastre in care se testeaza durabilitatea telefoanelor. A venit si randul lui Huawei P20 Pro sa fie testat, dupa cum vedeti mai sus avem un video in care este testata darbilitatea noului smartphone de la Huawei.

Dupa cum vedem in video, la inceput telefonul se comporta foarte bine, totusi pe parcurs incepe sa fie tot mai afectat de catre presiunea care este aplicata pe Huawei P20 Pro.

Testul consta in faptul ca telefonul este zgariat si ars. Telefonul se crapa in partea superioara atunci cand este indoit, totusi display-ul AMOLED de sub sticla nu a fost afectat, totusi nu trebuie sa ne bucuram avand in vedere ca la versiunile anterioare ale telefonului cum ar fi Huawei P10 ecranul a fost ceva mai rezistent la acest test.

De mentionat este si faptul ca ecranul telefonului a cedat acolo unde a fost zgariat cu un cutit, lucru care probabil a dus la slabirea telefonului si apoi s-a crapat.

Spre sfarsit  observam cum telefonul este expus la o flacara, smartphone-ul rezista 20 secunde apoi se stinge si este imposibil de aprins.

Mai sus puteti vedea intregul experiment la care a fost supus Huawei P20 Pro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here