HuaweiNoutatiTelefoane

Huawei P20 si P20 Pro primesc actualizarea pentru EMUI 9.0

Huawei a început să lanseze EMUI 9.0 bazat pe Android 9 Pie pentru seria de smartphone-uri, P20. Noua actualizare aduce toată noua versiune Android Pie, inclusiv gesturi pe ecran complet și o noua interfață pentru utilizator.

Actualizarea EMUI 9.0 aduce de asemenea caracteristici precum GPU Turbo 2.0, căutare vizuală HiVision, seif de parole, tablou de bord pentru echilibrul digital și multe altele.

Actualizarea EMUI 9.0 se derulează în prezent numai pentru utilizatorii chinezi, iar utilizatorii internaționali vor trebui să aștepte un pic înainte ca lansarea să înceapă la nivel global.

Utilizatorii de smartphone-uri Huawei P20 și Huawei P20 Pro primesc actualizarea EMUI 9.0 bazată pe Android Pie, a anunțat compania pe site-ul chinez de social media, Weibo, vineri.

Actualizarea se derulează în China, astfel încât ar putea dura ceva timp înainte de a ajunge la toți utilizatorii. Luna trecuta, Huawei a inceput lansarea EMUI 9.0 pe noua smartphone-uri, iar P20 si P20 Pro au facut parte din aceasta lista.

Etichete

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close