Huawei P20 – va fi lansat cu o camera tripla de 40MP

0
28
Huawei

Huawei va lansa cea mai recentă gamă de smartphone-uri, iar cel puțin unul dintre modele va veni cu trei camere din spate. Producătorul din Shenzen va anunța succesorul smartphone-urilor P10, care urmează să fie numit Huawei P20, luna viitoare. Între timp, producătorii de carcase din China au scos imagini la iveala, despre care se presupune că au fost făcute pentru Huawei P20, prezentând o configurație triplă a camerei, precum și o crestătură asemănătoare iPhone-ului, în față.

Huawei a fost așteptat să lanseze noile sale smartphone-uri la Mobile World Congress (MWC), care va avea loc la sfârșitul acestei luni. Cu toate acestea, compania a trimis invitații de presă pentru un eveniment de lansare care va avea loc la Paris, 27 martie. Rapoartele au sugerat că Huawei lucrează la trei noi smartphone-uri – Huawei P20, Huawei P20 Lite și Huawei P20 Plus – și ar putea sa le lanseze la eveniment. Între timp, imaginile scoase din cazuri ale unuia dintre aceste smartphone-uri, postate de SlashLeaks, sugerează o configurație verticală triplă a camerei.

Scurgerile care dezvăluie detalii despre cameră sunt în conformitate cu unele rapoarte anterioare. Celebrul tipser, Evan Blass, în decembrie 2017, a spus că următoarea serie Huawei P va fi o „forță de prezentare a imaginilor”. În scurgerile sale, Blass a susținut că aparatul foto ar putea fi dotat cu o cameră de 40 de megapixeli cu 3 lentile spate și un zoom hibrid de 5x. El a adăugat, de asemenea, că va avea o cameră de 24 de megapixeli ambalate în telefon. Toate lentilele sunt asteptate sa fie co-dezvoltate cu producatorul german de aparate foto Leica.

Următorul smartphone din seria Huawei P se mai zvonește că va fi livrat împreună cu Camera Point Depth, care este asemănătoare cu cea a aparatului „TrueDepth Camera” folosit de Apple în funcția ID face.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here