HuaweiNoutatiTelefoane

Huawei P30 si P30 Pro in imagini oficiale: Surpriza facuta de Huawei!

Huawei nu a mai copiat iPhone

Intr-adevar Huawei are un design atragator, si nu mai este inspirat din iPhone, cel putin bretonul nu mai este atat de lat, dupa cum vedem la mai multe smartphone-uri se prefera un display cat mai curat, fara senzori si camere care sa ia mult din display. Un lucru de apreciat, cel putin acest trend imi place.

Totusi avem multe camere, mai exact modelul Pro, al lui Huawei P30 are 4 camere, surpriza fiind ca una dintre aceste camere este patrata, si reprezinta senzorul telephoto, care are un sistem periscopic, pentru a putea oferi un zoom de 10x. De altfel, telefonul va avea un zoom hybrid-telephoto de 10x + 5x.

Al patrulea senzor este probabil ToF (Time-of-Flight) și este poziționat separat de celelalte. Nu observăm un senzor de amprentă pe spate, prin urmare acesta va fi integrat probabil în ecranul OLED.

Nu este o revolutie foarte mare ca design, modelul P30 atat standard cat si Pro vor semna cu predecesoarele telefoane P20 si P20 Pro.

Ca specificatii nu avem nimic oficial, insa se asteapta un processor Kirin 980, iar experții se așteaptă ca unele versiuni ale telefoanelor să fie dotate și cu modemul 5G Balong 5000, pe anumite piețe, unde va exista conexiune 5G. – Deci pretul va fi unul pe masura.

Etichete

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close