Huawei se pregateste sa intre pe piata high-end cu un nou telefon: „Va fi cel mai tare rival Samsung”

0
2153
Huawei
Huawei

Se pare că Huawei se pregăteşte să intre ca un concurent important pe piaţa telefoanelor high-end, aici unde Samsung a pus stăpânire iar Samsung Galaxy S8, cu siguranţă va fi cel mai bun telefon.

După ce mai multe companii de telefoane mobile au adoptat pentru smartphone-ul high-end un design mai diferit şi mai costisitor, vorbim aici de Mi Mix al celor de la Xiaomi, sau despre faptul că şi iPhone 8, ar veni cu o versiune ce va avea un design mai schimbat, aici notând ecranul care va fi pe toată faţa telefonului.

Huawei nu se lăsă intimidat de concurenţă şi încearcă să vină pe piaţa high-end cu un telefon ce va avea un display care va acoperi aproape în întregime suprafaţa fetei telefonului. Lucru confirmat de către CEO-ul companiei, Yu Chengdong.

Mai multe detalii însă nu au fost dezvăluite despre acest telefon, CEO-ul companiei a mai precizat că P9, telefonul de anul trecut al celor de la Huawei, a depăşit 12 milioane de unităţi vândute, un record pentru companie. Pentru P10 aşteptările sunt la fel de mari, compania spunând că la rândul lui acest telefon ar trebuii să depăşească 10 milioane de unităţi vândute.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here