Huawei va lansa un telefon cu 4 camere. Este incredibil.

0
295
huawei

Huawei este o companie care s-a facut destul de bine auzita in ultimii ani, lansand o serie de smartphone-uri care au reusit sa se impuna pe piata mobila. Printre cele mai populare device-uri ale companiei Huawei sunt cele din gama P, dar si cele din gama Mate. De data aceasta insa, compania chineza doreste sa ia total fata concurentei prin lansarea unui telefon performant cu 4 camere. Este evident ca acestea vor avea o calitate inalta, insa sunt curios cum va arata smartphone-ul si din celelalte puncte de vedere.

Pentru a va face o idee, acestia au lansat chiar si un teaser, pe care il veti putea vedea putin mai jos.

Dupa cum puteti observa si in video, telefonul are atat camera frontala cat si cea principala in sistem dual. De aici rezulta un total de 4 camere. Conform zvonurilor si stirilor de pe GSM Arena, acesta va fi lansat pe data de 22 Septembrie. In magazinele din China va ajunge sub numele de Huawei Maintang 6, iar la nivel mondial va fi cunoscut sub numele de Huawei G10.

In ceea ce priveste design-ul, se prezinta foarte bine, avand un display cu diagonala de 5,9 si un format al imaginii de 18:9 (primul smartphone Huawei cu un astfel de format). Camera principala vine cu doi senzori de 16 respectiv 2 MP, iar cea frontala cu senzori de 13 respectiv 2 MP.
Daca este sa facem o referire si la specificatii, vorbim despre un telefon cu 4 GB memorie RAM, un procesor octa-core si 64 GB spatiu de stocare.

Momentan nu avem detalii in legatura cu pretul, insa speram sa fie decent. Vom reveni cu noi informatii de indata ce va Huawei G10 / Huawei Maintang 6 va fi lansat.