Hyperloop One
Hyperloop One

Hyperloop One este un subiect SF despre care se vorbeşte foarte mult prin media, chiar dacă mulţi critică subiectul trebuie să ştim că acest subiect este unul delicat şi va marca o revoluţie în ceea ce numim astăzi transporturi.

Prima capsulă Hyperloop One a fost terminată şi testată cu succes, aşa că pentru astăzi avem informaţii şi imagini surprinzătoare cu această capsulă ce este menită să circule cu peste 1.000 KM/h.

Luna trecută a fost testat o capsulă a trenului magnetic, la o viteză inferioară şi a trecut cu bine de acel test, de curând a mai fost făcut un test cu o viteză mult mai mare, o viteză cu care va circula trenul şi din fericire pentru viitor, şi acest test, că primul a fost trecut pozitiv.

Testul a avut loc în deşertul Nevada, acolo unde a fost construit un tunel de 500 de metri, iar capsula Hyperloop One XP-1 a atins 310 km/h în cadrul testul şi s-a deplasat 300 de metri înainte de a frâna.

Tot acest eveniment a fost înregistrat foto cât şi video aşa că avem imagini chiar şi de la bordul navei.

Reprezentanţii acestui proiect spun că testul a decurs foarte bine, exact aşa cum şi-au propus aceştia.

Trenul funcţionează printr-un tunel în care presiunea aerului este foarte scăzută. Datorită presiunii foarte scăzute trenul va putea atinge viteze foarte mari, capsula fiind ridicată deasupra şinei ceea ce permite o viteză de 1.200 KM/h după cum scriu mai multe rapoarte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.