Review

iMac Pro review

Acesta este ultimul echipament all-in-one pentru profesioniști?

După cum sugerează și numele, iMac Pro este un computer all-in-one elegant și puternic, cu designeul familial Apple iMac, dar cu puterea, caracteristicile și, bineînțeles, prețul care vizează în întregime pentru consumatorul profesional.

Când Apple a anunțat iMac Pro la WWDC 2017, a declarat că iMac Pro a fost „cel mai puternic Mac creat vreodată”, este clar că gigantul din Cupertino a reușit. Aceasta este o mașină incredibil de puternică, care este construită pentru uz profesional. Deoarece noul Mac Pro nu va apărea decât până în 2019, iar Apple nu a dezvăluit niciun plan pentru un iMac 2018, iMac Pro va fi cel mai puternic Mac pentru viitorul previzibil.

Proiectul iMac Pro nu este doar ceva puternic, ci o mașinărie construită cu atenție, ale cărei componente puternice pot accelera fluxul de lucru pentru profesioniști. Sigur, este scump, dar dacă poate ajuta la reducerea timpului pe care îl petreci pe proiecte, timpul pe care îl salvezi pentru a lucra cu clienții sau să iei alte proiecte ar putea fi de neprețuit. Acesta include, de asemenea, Magic Mouse 2, Magic Keyboard 2 și Magic Trackpad 2, pe care le puteți cumpăra acum pe cont propriu.

Preț și disponibilitate

În ciuda faptului că seamănă foarte mult cu un iMac standard, iMac Pro se îndreaptă direct spre profesioniști, cu o putere de calcul la nivel de stație de lucru, care va fi cu mult mai mult decât ceea ce majoritatea oamenilor au nevoie pentru computerele de zi cu zi. Cu toate acestea, dacă sunteți un fotograf profesionist, un designer de jocuri sau un arhitect, atunci probabil că veți privi iMac Pro ca o investiție.

Modelul de bază al iMac Pro costă 4.999 de dolari (£ 4.899, 7.299 USD). Pentru acest preț, beneficiați de un display retina 5K de 27 „, un procesor Intel Xeon W cu 8 nuclee, o grafică AMD Radeon Vega 56 (8 GB), o memorie cu error-correcting code (ECC) de 32 GB și o unitate SSD de 1 TB (SSD).

Specificații

Aici este configurația Apple iMac Pro:

CPU: 3.0GHz Intel Xeon W (deca-core, 14MB cache, până la 4.5GHz)
Graphics: AMD Vega 64 (16GB HBM2 RAM)
RAM: 128GB DDR4 (2,666MHz)
Screen: 27-inch 5K (5,120 x 2,880) Retina display (P3 wide color)
Storage: 2TB SSD
Ports: 4 x USB-C (Thunderbolt 3), 4 x USB 3.0, cititor de carduri SDXC, 10Gb Ethernet, 3.5mm audio jack
Connectivity: 802.11ac Wi-Fi, Bluetooth 4.2
Operating system: macOS 10.13 High Sierra
Camera: FaceTime HD (1080p) webcam
Weight: 21.5 pounds (9.7kg)
Size: 25.6 x 8 x 20.3 inches (65 x 20.3 x 51.6cm; W x D x H)

Cu toate acestea, dacă vreți să investiți în ecosistemul Apple, iubiți modelele all-in-one ale iMac-urilor anterioare și aveți nevoie de o stație de lucru care să se ocupe de muncă intensă, atunci iMac Pro ar putea fi mașina ta ideală și costul incontestabil ridicat se poate justifica. Dacă vă regăsiși în timp ce calculatorul dvs. actual compilează codul sau redă imagini 3D, atunci cheltuind acești bani puteți reduce drastic (sau chiar elimina) acel moment.

Design

Având în vedere specificațiile îmbogățite ale iMac Pro comparativ cu standardul iMac, Apple a făcut o treabă excelentă în a menține aspectul clasic al computerului all-in-one. Toate componentele impresionante sunt situate în spatele ecranului de 27 inch așa cum trebuie pentru a fi subțire, ceea ce duce la un PC atractiv, minimalist, care arată excelent în orice birou sau studio.

Faptul că Apple a păstrat corpul la fel de subțire, de asemenea, și efortul de design atent implicat în crearea iMac Pro ne dovedește dăruința lor asupra clinetului. La marginea sa, iMac Pro are o grosime impresionantă de 5 mm (0.2 inch), ceea ce înseamnă că nu va ocupa prea mult spațiu pe birou. De asemenea, cântărește doar 9,7 kg , ceea ce înseamnă că este suficient de ușor să vă deplasați de la birou la birou dacă este necesar.

Etichete

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close