Imagini de ultimă oră cu Samsung Galaxy S9 ne prezintă noul design

0
29
Cum arată Samsung Galaxy S9
Cum arată Samsung Galaxy S9

Samsung a făcut un lucru minunat cu smartphone-urile Galaxy S8 și S8 Plus anul trecut – și, după cum era de așteptat, compania nu schimbă radical structura design-ului pentru succesori. O scurgere publicată astăzi de VentureBeat ne prezintă imagini cu minunatul Galaxy S9 și S9 Plus iar la prima vedere, arată foarte asemănător cu modelele de anul trecut.

Dat fiind faptul că Galaxy S8 este în mare parte un display, nu este surprinzător faptul că modelul S9 arată similar. Dar există câteva diferențe mici pe care le putem identifica. Poate că cele mai notabile sunt numeroasele camere și senzori de deasupra ecranului. Mulți și-au investit banii pe Samsung care a venit în modelul precedent cu o formă mai avansată de deblocare și autentificare în comparație de ceea ce am avut până acum. De asemenea, nu ar fi surprinzător dacă acești senzori și camere l-ar ajuta pe S9 să facă poze de tip portret, așa cum Pixel 2 și iPhone X au  deja implementată funcția.

Ramele din jurul ecranului, atât pe S9, cât și pe S9 Plus, arată straniu mult mai mult decât cele de pe S8. Este greu de spus din această singură imagine, dar Samsung a făcut o mare afacere din modul în care ecranul S8 se curbează peste marginea telefonului. Din nou, aceasta este doar o singură imagine scursă pe internet – ar fi surprinzător dacă Samsung s-ar schimba la 360 de grade, dar va trebui să așteptăm mai multe imagini pentru a spune cu siguranță ce se întâmplă.

Din fericire, nu va trebui să așteptăm mult timp pentru a afla ce este nou. Samsung ar trebui să afișeze telefonul la Mobile World Congress din Barcelona, ​​care este la doar o lună distanță. Între timp, presupunem că acesta este doar primul dintre scurgerile viitoare ale noului telefon Samsung. Sperăm că vom afla dacă Samsung a fixat cel mai mare defect al lui Galaxy S8 – acea amplasare teribilă a senzorilor de amprentă digitală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here