NoutatiTelefoane

Imagini ”leaked” cu Asus ZenFone 5 cu dublă cameră de selfie

A apărut deja o scurgere de informații cu privire la un model din viitoarea linie ZenFone 5

Se pare că Asus iubește să creeze un portofoliu de produse mobile îngrămădite. În timp ce această strategie ar putea funcționa în spațiul hardware al PC-ului, aceasta doar frustrează consumatorii de smartphone-uri. A apărut deja o scurgere de informații acum câteva zile cu privire la un model din viitoarea linie ZenFone 5 a Asus, chiar dacă familia ZenFone 4 este încă destul de nouă și acum Evan Blass a afișat o imagine a ZenFone 5 Lite pe Twitter.

ZenFone 4 de la Asus a fost lansat în America de Nord doar cu câteva luni în urmă, dar continuarea lui ZenFone 5 este deja dezvăluită. Evan Blass tocmai a făcut publice câteva fotografii și specificații ale viitorului ZenFone 5 Lite pe Twitter (așa cum a fost văzut de către Poliția Android). În special, telefonul are o setare cu patru camere: doi senzori 20MP în față și doi senzori 16MP în spate.

Asus optează pentru o cameră Dual Selife care a acaparat spațiul mediu de telefoane

Camerele Dual Selfie se aglomerează în spațiul de telefonie mobilă de nivel mediu. În timp ce telefoanele de vârf sunt mulțumite de software-ul fantezist (Google) și de senzorii exotici (Apple) pentru a obține rezultate interesante de autoevaluare, Samsung’s A8, Opp’s F3, Vivo’s X9s și Huawei’s Honor 9 Lite sunt toate telefoanele dual selfie, an.

Marea întrebare este dacă Asus va putea să construiască un software util pentru a combina cele două camere în bluetooth-urile selfies pe care noi toți le dorim (cum ar fi modul Live Focus al lui Samsung pe A8) sau dacă camerele vor funcționa independent pentru a oferi diferite câmpuri de vedere (la fel ca pe Oppo F3).

De asemenea, Evan menționează că telefonul va avea un ecran FHD +, ceea ce înseamnă o rezoluție de 2160 x 1080 într-un raport de aspect de 18: 9 și că va fi disponibil în „negru miezul nopții”, „alb lumina lunii” și „roșu rouge”. În cazul în care ZenFone 5 Lite are un preț similar cu cel al ZenFone 4, acesta ar putea fi lovit în gama de 300 $, dacă sau când va ajunge în SUA.

Etichete

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close