Imagini si informatii cu Pixel 4 XL de la Google

0
20
Pixel 4 XL
Pixel 4 XL

Pixel 4 XL va veni cu un design pe masura si ar putea fi pliabil, dupa cum spune phoneArena.com, potrivit acestui site avem imagini si informatii noi despre Google Pixel 4 XL.

Dupa cum stim, Google joaca pe piata telefoanelor de 3 ani, ani in care nu prea a fost remarcat ca fiind un jucator foarte bun, design-ul fiind unul dintre punctele proaste, slabe as putea spune, pentru ca la specificatii, un telefon de bugetul lui ar putea sa faca orice, sa ruleze si sa se miste extrem de bine, asta si face Google Pixel, ba chiar avem si o camera buna, dar de ce nu a prins asa de bine la public?

Ei bine raspunsul il avem de la analisti, si pot spune ca sunt si eu perfect de acord cu acestia, Google Pixel nu ofera un design prea modern, avand ani la rand un design robust, de telefon greoi si „expirat”, astea in conditiile in care specificatii sunt foarte bune.

Google schimba anul acesta placa si am putea avea un design mult mai bun, ce ar putea concura cu marii jucatori de pe piata, Samsung, Apple si Huawei.

De asemenea putem avea si un ecran pliabil, potrivit phonearena.com, avem imaginea de mai jos:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here