NoutatiStiinta

În sfârșit, puteți trimite banii contactelor, prin Asistentul Google

Dar numai prin Google Pay

Google lansează posibilitatea de a trimite plăți cu ajutorul Google Assistant

Google lansează posibilitatea de a trimite plăți peer-to-peer cu ajutorul Google Assistant. Începând de astăzi (numai în SUA), utilizatorii iPhone și Android pot spune ceva precum „Trimiteți lui Lauren $2” și Asistentul vă va duce prin pașii pentru a trimite banii prin Google Pay. De asemenea, destinatarul dvs. va trebui să configureze Google Pay pentru a primi fondurile.

În luna ianuarie a acestui an, Google a încheiat în cele din urmă confuzia Google Wallet / Android Pay introducând-o în sistemul Google Pay. Cu toate acestea, confuzia persistă: în următoarele câteva luni, va exista în continuare o aplicație separată „Google Pay Send” pentru plățile de tip peer-to-peer.

Dar nu trebuie să înțelegeți istoria ciudată a Google Pay pentru a utiliza noua funcție în Asistent. Dacă ați trimis bani prin micul buton $ din Gmail, probabil că aveți deja un cont Google Pay și astfel veți putea să utilizați Google Pay în Google Assistant.

Dacă nu aveți un cont Google Pay, vi se va solicita să stabiliți prima dată când solicitați să trimiteți bani. Tranzacțiile cu Asistentul vor necesita în continuare autentificarea dincolo de amprenta dvs. vocală pentru a trimite bani – fie cu amprenta dvs., fie cu parola dvs. Google.

Plățile prin intermediul difuzorului inteligent Google Home vor fi disponibile

Google afirmă că plățile prin intermediul difuzorului inteligent Google Home vor fi, de asemenea, disponibile „în lunile următoare”. Nu este clar ce fel de autentificare sau confirmare va fi necesar pentru a trimite bani dacă doar vorbiți cu un difuzor.

Cu toate că Google a anunțat un API de plată Google pentru Asistent în luna mai, nu este decât să sosească, dar rebrandingul Google Pay a ajutat la ridicarea acestui moment. În plus față de această caracteristică recentă, Google a reușit recent să stabilească plăți de tranzit și plăți către magazine în cadrul asistentului.

Sistemul de asistență peer-to-peer asistent este un caz rar în care Google a fost în spatele Apple într-o funcție inteligentă asistentă. Chiar acum, în Siri, puteți cere să trimiteți bani cuiva și veți fi întrebat dacă doriți să utilizați Apple Pay, Venmo sau Cash Square. Începând de astăzi, Asistentul Google poate utiliza numai Google Pay.

Etichete

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close