Informatii noi despre iPhone 8: Va costa mai mult si va avea o alta denumire

0
149
Informatii noi despre iPhone 8
Informatii noi despre iPhone 8

În fiecare zi apar informaţii cu privire la iPhone 8, se pare că într-un raport scris pe mai multe site-uri ce au ca sursa Analistul Rod Hall, de la J.P. Morgan.

În cele din urmă, conform spuselor lui, următorul iPhone va avea un alt nume de cât cel de „iphone 8”, se va numi „iPhone Pro” cu care ne-am obişnuit prin presa. Noul telefon de la Apple nu va fi amant şi va costa ceva mai mult de cât am spus.

Preţul de început a lui iPhone 8 (noi vom continua să îi spunem aşa) va fi 1.100 dolari, scrie Daily Mail. Despre amânarea telefonului aflăm tot dintr-un raport inspirat din J.P Morgan, că acesta nu va fi amânat şi lansarea telefonului este programată pentru septembrie anul acesta. Totuşi va fi lansat în mai multe etape de stocuri pentru că deocamdată aprovizionarea cu ecrane OLED nu este numeroasă.

Informatii noi despre iPhone 8

Vestea bună este totuşi că Apple leagă mai multe parteneriate cu LG şi Samsung pentru că telefonul ce va fi lansat să fie în stocuri cât mai mari.

Foxconn va aduce cea mai mare parte din terminalele ce vor veni cu ecran OLED. Telefonul va avea un ecran de 5.8 inch, va fi fără margini laterale.

Eu totuşi privesc cu scepticism acest raport, probabil că va fi doar un terminal cu numele de iPhone Pro, restul iPhone 8, dar şi aşa, cred că va fi şansa prea mică să se întâmple acest lucru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here