Injustice 2 Legendary Edition primeste o data de lansare pentru PS4 si XB One

0
19

Injustice 2 primește o ediție revizuită cu tot conținutul său suplimentar descărcabil în curând. Numit Injustice 2 Legendary Edition, o listă pentru aceasta a fost văzută pe Amazon înainte de a fi pusa la descarcare (deși încă vizibile prin intermediul acestei pagini memorate în cache). Injustice 2 Legendary Edition este programat la lansare in data de 27 martie.  Aceasta varianta a jocului este intr-adevar reala. Pretul Injustice 2 Legendary Edition este de 60 de dolari.

Pentru a adăuga mai multă încredere în acest lucru, retailerul de jocuri Malaysia Impulse a lansat un anunț pentru Injustice 2 Legendary Edition cu aceeași dată de lansare și o carte de oțel pentru boot. Atât anunțul Impulse, cât și afișarea în Amazon vorbesc despre 10 caractere suplimentare, inclusiv Darkseid, Hellboy, Turtle Mutant Ninja Teenage plus cinci premiere. Nu există nici o indicație dacă tot conținutul va fi pe disc sau dacă fanii vor trebui să descarce totul.

Cu toate acestea, am constatat că Injustice 2 este o continuare decentă, deși neasumată, la primul joc. În ciuda faptului că a fost unul dintre jocurile de luptă mai bune, această generație sa umplut la limită cu conținut și o campanie competentă pentru un singur jucător, includerea unor caracteristici precum un sistem Gear Overwrought s-a simțit inutil.