Instagram ar putea introduce apelare vocală și video

0
27

Instagram ar putea implementa în curând apelare vocală cât și video

Analiza codului Instagram a dezvăluit mai multe fișiere care indică posibilele funcții de apel vocal și video viitoare, raportează TechCrunch. Fișierele sunt numite „apel” și „apel video” cu pictogramele telefonului și camerei care sunt prezente în pachetele de aplicații Android (APK) ale aplicației. Fișierele APK conțin întregul cod al aplicației și pot afișa fișiere pentru funcții nelistate care sunt deja prezente în aplicație, dar care nu au fost încă lansate.

Instagram devine o amenințare din ce în ce mai mare pentru Snapchat.

Dacă funcțiile vor deveni live, ar face din Instagram o amenințare și mai mare pentru Snapchat. Snapchat are de asemenea apeluri video, dar este oarecum îngropat; trebuie să atingeți profilul unui prieten și să selectați butonul de apelare pe ecranul lor de chat specific. (Messenger, pe de altă parte, are un buton dedicat de apel pe ecranul de lansare a aplicației.) Redesign-ul recent al lui Snapchat a fost întâmpinat și cu confuzie și furie, astfel încât, dacă Instagram poate face apelul simplu, asta adaugă încă un motiv să rămâneți pe Instagram.

Snapchat pare sa fie îngropată de Instagram cu aceleași caracteristici și opțiuni

Instagram este cunoscut pentru că a preluat caracteristici de la Snapchat cum ar fi videoclipuri efemere și fotografii. (Instagram Stories are deja mai mulți utilizatori decât Snapchat.) Caracteristica de apelare a lui Snapchat vă permite să folosiți lentile AR care vă acoperă fața cu lucruri precum urechi de câini sau coroane de flori. Instagram are deja propriile lentile pentru selfie, deci ar fi logic să așteptăm ca lentilele suprapuse la apelurile video să fie o caracteristică și pentru apelurile video Instagram.

Nu există niciun detaliu despre cum și când s-ar putea lansa apeluri vocale și video pe Instagram. 

d a s 

d s a ds  d a 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here