Instagram introduce o noua functie folositoare

0
112
Instagram

Instagram este o retea de socializare foarte populara, care se extinde din ce in ce mai mult si care vine cu functii din ce in ce mai folositoare si mai interesante. Acestia primesc multe functii din cele disponibile pe Facebook, capatand usor, usor o popularitate sporita fata de celebra retea de socializare.

Dupa ce ultima data Instagram a adaugat functia de sortare a stirilor, in prezent acestia modifica ceva foarte important la sectiunea de comentarii. Desi este o retea de socializare bazata in primul rand pe poze, Instagram adauga si o sectiune de comentarii mai avansata, cu mai multe optiuni de conversatie. Prin urmare, de acum utilizatorii pot raspunde fiecarui comentariu in parte, fara a mai aglomera pagina principala de comentarii fara rost.

Aceasta functie folositoare a fost introdusa acum mai mult timp pe Facebook si s-a bucurat de un succes enorm. Prin intermediul ei se poate urmari firul conversatiei mult mai simplu si se pot crea conversatii noi fara a incurca firul principal. Utilizatorii nu mai primesc notificari care nu li se adreseaza si in final, toata lumea este mai fericita.

In prezent, noua functie marca Instagram nu este disponbila la nivel global, aceasta este activa doar pe vreo cateva conturi si urmeaza sa se extinde in foarte putin timp. Pentru cei care o au deja activa, incercati sa apasati pe butonul „Reply” din comentarii si sa scrieti un text oarecare. Veti observa cum textul nu va mai fi afisat pe pagina principala de comentarii, ci va fi situat exact sub comentariu, fara a incurca discutia principala.

Pentru cei care nu au activate update-urile automate, nu uitati sa faceti un update aplicatiei Instagram la versiunea 24. Cei care beneficiati de functie, ne puteti spune printr-un comentariu daca va este de folos sau nu.