Instagram vine cu patru mari schimbări

0
30

În timpul Facebook F8, CEO-ul Mark Zuckerberg a anunțat că Facebook vine cu o noă mare caracteristică sub numele de Clear History. Dar prima zi a conferinței dezvoltatorilor nu se limita numai la Facebook. În schimb, compania a arătat că intenționează să devină o companie completă.

Facebook a anunțat un set mare de caracteristici care se aplicau și la Whatsapp, Instagram, Messenger și Oculus. În acest articol, voi enumera cele mai noi caracteristici ale Instagram.

Video Chat

În următoarele săptămâni, Instagram va aduce utilizatorilor funcția de chat video. Pentru a-l folosi, utilizatorii vor trebui pur și simplu să atingă noul buton al camerei din partea de sus a ferestrei Direct messages.

Schimbări în explore

Secțiunea Explore de la Instagram este locul pe care trebuie să-l vizitați când ați terminat să răsfoiți feedul personal. Vă arată conținutul în funcție de interesul dvs. și de interacțiunile prietenilor dvs.

Pentru a face această experiență mai bună, Instagram vă aduce o nouă secțiune Explore, care va avea conținut organizat în subiecte diferite.

Stories

Facebook adaugă o capabilitate de a vă permite să partajați direct articolele Instagram direct prin intermediul unor aplicații terțe.

Efecte noi ale camerei

Până acum, toate efectele și stickerele Instagram au fost proiectate de compania în sine. Acum, Facebook deschide platforma Instagram pentru dezvoltatorii terți. Dacă întâlniți un nou efect în Story, veți putea să apăsați pe butonul „Încercați” sau ”Try it on” și veți obține efectul dorit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here