iOS 11.4 vine cu AirPlay 2 și iMessages în iCloud

0
17

Împreună cu lansarea iOS 12 programată pentru săptămâna viitoare, Apple a lansat versiunea finală a iOS 11 sub formă de iOS 11.4. Ea aduce corecții de bug-uri împreună cu cele două caracteristici care au fost anunțate în WWDC 2017, care nu au fost încă lansate.

Accesați conversațiile din iMessages pe mai multe dispozitive în același timp

Într-un post oficial de blog, marți, Apple a lansat iOS 11.4 cu facilitatea de mesaje pe iCloud. Cu această caracteristică foarte solicitată, iMessages dvs. va fi sincronizat pe iCloud, astfel încât să puteți accesa de pe iPhone, MacBook și iPad. La ștergerea mesajului de pe un dispozitiv, acesta va fi șters automat pe toate dispozitivele. În plus, caracteristica este specială, deoarece va permite utilizatorilor să ștergă mesajele de pe spațiul de stocare al telefonului.

AirPlay 2 cu Multi-room Audio

Noul dispozitiv AirPlay 2, proprietatea audio streaming Apple, oferă suport audio pentru mai multe camere. Acum, veți putea să sincronizați redarea muzicii pe diferite dispozitive compatibile AirPlay instalate în casa dvs. Suportul pentru mai multe camere vă va permite să redați aceeași muzică pe toate difuzoarele. De asemenea, veți avea posibilitatea de a controla volumul audio al unei singure camere. În plus, Apple a anunțat că va adăuga mai multe mărci de difuzoare pe lista difuzoarelor compatibile cu AirPlay 2.

Puteți actualiza la versiunea iOS 11.4 accesând „Settings”, apoi „General” și făcând click pe opțiunea „Software Update”. Unele bug-uri minore sunt, de asemenea, incluse în actualizare pentru a face experiența generală mai bună pentru utilizatorii iPhone și iPad.