iOS 11 beta este acum disponibil pentru toti

0
73
iOS 11

Cei de la Apple au anuntat lansarea iOS 11 acum ceva timp la WWDC, in prezent, varianta beta fiind disponibila tuturor utilizatorilor de iOS. Cu toate acestea, daca doriti sa va instalati respectiva varianta beta, e bine sa stiti ca aceasta inca poate avea bug-uri, erori de instabilitate s.a.m.d, astfel incat o faceti pe riscul vostru. Daca imi amintesc bine, anul trecut in momentul lansarii beta-ului pentru iOS 10, au fost ceva utilizatori care au dat-o-n bara si au regretat alegerea facuta.

Daca sunteti siguri pe actiunile voastre, ei bine, atunci ar trebui sa fiti fericiti pentru ca nu trebuie sa mai asteptati pana in toamna sa vedeti cum arata iOS 11. Noul sistem de operare al celor de la Apple este disponibil in varianta beta, asadar, puteti vedea o parte din functiile sale cat si design-ul putin modificat.

Totusi, din noul sistem de operare iOS 11, cel mai mult au de castigat cei cu tablete. Au fost facute modificari astfel incat multitasking-ul a fost actualizat ca la carte, chiar si tabletele mai vechi avand o oarecare „inflorire”. De asemenea, managerul de fisiere va fi foarte similar cu cel de la Mac sau chiar cu Finder.

Acum, sa trecem la partea de care va intereseaza. Programul beta al celor de la Apple este disponibil incepand cu anul 2015, iar pentru a beneficia de el aveti nevoie de un cont de dezvoltator. Mai apoi, tot ce trebuie sa faceti este sa intrati pe acest link si sa va inscrieti cu ID-ul contului dvs. de Apple. Toate astea doar daca sunteti pregatiti sa va asumati riscul unor erori care ar putea sa va trimita telefonul pe tusa pana instalati alta versiune a sistemului de operare.

Daca exista printre cititori si beta-testeri, ne puteti lasa un comentariu in josul paginii despre experienta placuta sau neplacuta despre varianta in teste a iOS 11.