NoutatiStiintaTelefoane

Bug-urile iOS 11 – atât de comune încât apar în anunțurile Apple

Clipește și le vei rata

Un bug minor apare și în cea mai recentă reclamă Apple

Dacă clipiți în timpul celui mai recent anunț iPhone, este posibil să pierdeți o eroare ciudată de animație. Este chiar la sfârșitul unei reclame obișnuite, unde textul dintr-un mesaj iMessage scapă de bubble-ul animat pe care ar trebui să-l țină înăuntru. Este o problemă minoră și ușor de reparat, dar faptul că este capturată într-o reclamă cu un profil atât de înalt, evidențiază foarte multe bug-uri Apple în iOS 11.

Scriitorul 9to5Mac, Benjamin Mayo, a văzut bug-ul în ultimul anunț al lui Apple și este în mod clar surprins că „acest lucru a fost semnat pentru publicitate”, în special așa cum el a subliniat acum câteva luni și a depus un raport de eroare cu Apple. Este doar unul dintre numeroasele ciudățenii din iOS 11, inclusiv probleme ciudate ale UI din aplicația Muzică, în mod regulat text nealineat în App Store, docking-uri și probleme de rotație.

Este ușor să respingem toate aceste mici probleme, deoarece acestea nu sunt tipuri de bug-uri de securitate Apple care au lovit recent titlurile, dar toate se adaugă uneori la o experiență frustrantă. Chris Pirillo a documentat bug-uri de animație iOS de ani de zile, subliniind numeroasele bug-uri care s-au strecurat recent în iOS. „IOS a jucat într-o manieră inexplicabil jignitoare de la iOS 7”, spune Pirillo într-o scrisoare deschisă către șeful departamentului de inginerie software Craig Federighi. „Iterațiile nu par a ajuta mult, major sau minor. Căderi de cadre sunt acum obișnuite pentru curs – iritații pe care am schimbat opțiunea pentru Android. „

Există semne că Apple este în cele din urmă pe punctul de a se concentra pe fiabilitate și performanță în iOS 12 asupra noilor caracteristici. Rapoartele sugerează că Apple întârzie unele adăugări majore pentru iOS și intenționează să elimine bug-uri din software-ul său. Sperăm că acest lucru va însemna mai puține bug-uri jenante care prăbușesc iPhone-urile, dar și mult mai puțin din aceste animații ciudate și problemele de interfață cu care iOS se luptă în mod clar cu uneori. Probabil vom afla când vom auzi mai multe despre iOS 12 în iunie.

Etichete

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close