NoutatiTelefoane

iPhone 7 explodeaza fara sa il bagi la incarcat. Sah Mat Samsung!

O ştire despre iPhone 7 ca fiind telefonul care explodează fără să fie pus la încărcat, ba chiar nici măcar aprins vreodată de cumpărător a apărut pe internet.

La primă privire ştirea pare a fi una fun, o poveste inventată pentru a amuza puţin publicul. Din păcate ştirea nu mai este chiar aşa de fictivă, şi o astfel de întâmplare a fost cât se poate de reală.

Nu am primit prea multe informaţii despre cel care a cumpărat iPhone-ul, însă o să îl numim „individ” în acest articol.

Un individ a dat comanda de un iPhone 7 Plus de pe internet, respectivul când a primit coletul a avut o surpriză foarte „plăcută” la desfacere, în interior se găsea un iPhone 7 Plus, deja explodat, păi de ce să te mai deranjezi să îl aprinzi, apoi să îl pui la încărcat? Se pare că Apple este la un nivel puţin mai înalt ca Samsung. Individul nostru nu a mai riscat să îşi ardă casă sau să se întâmplă ceva nefericit din cauza exploziei, eu zic că îi echitabil.

Şi acum lăsând glumă la o parte, individul nostru nu a vrut să dea mai multe informaţii însă privind poză de mai sus, vedem cum o carcasă de iPhone, este distrusă şi chiar pare a fi explodata. Poate că o să spuneţi ca ştirea este contra Apple, sau ceva, însă nu, nu este de loc aşa. Ţin să menţionez că acest caz este unul izolat şi nu cred că să mai întâmplat.

Etichete

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close