UPDATE FINAL: iPhone 7 a fost lansat!! – Vedeti continuarea articolului aici!

UPDATE INTEINTE DE LANSARE: iPhone 7 si iPhone 7 Plus vor fi lansate astazi, 7 septembrie iar ultimele lansarea live va fi live si aici, in acest articol + un alt articol special pentru iPhone 7.

Compania Apple se asteapta ca iPhone 7, sa fie un telefon care sa revolutioneze piata si sa aduca venituri foarte mari.

UPDATE: Un jurnalist specializat în tehnologie pe nume Evan Blass, este o sursă foarte de încredere pentru cele mai mari site-uri de tehnologie, acesta susţine că iPhone 7 va fi lansat în curând, mai exact acesta va veni în săptămâna 12-18 septembrie, scrie GSM Arenă.

iPhone 7

Acesta a publicat pe contul de Twitter informaţii cu privire la următorul iPhone 7, precizând că acesta se va lansa în săptămâna 12 – 18 septembrie, după aceste informaţii jurnalistul nostru a revenit şi a oferit o informaţie mai exactă cu privire la data de lansare a telefonului de la Apple, acesta având data exactă de lansare 16 septembrie.


UPDATE: Ani la rând fanii iPhone-urilor s-au uitat cam urât la versiunea de 16 GB a iPhone-ului, aceştia au criticat în mare fel versiunea de 16 GB iar Apple a ţinut cont de feedback-ul primit şi în sfârşit iPhone 7 va veni fără versiunea 16 GB.

Decizia este cum am mai spus şi mai sus, luată cu ajutorul fanilor produselor Apple, în special al telefoanelor – iPhone, acest lucru fiind confirmat de către Wall Street Journal.


UPDATE: iPhone 7 este finalizat, La fabrica Pegatron au început deja lucrurile pentru producerea în masă a versiunii iPhone 7, acestea fiind spuse iPhone 7 este gata, aştept acum lansarea care va fi cel mai probabil în septembrie.


UPDATE: iPhone 7 ar putea veni fără obişnuitul buton „home”. Sursele spun că Apple ar putea face o schimbare importantă la iPhone 7 iar acesta ar putea veni cu un buton asemenea unui touchpad sensibil, renunţând la obişnuitul buton protuberant.


iPhone 7 urmează să fie lansat, acest articol va conţine toate informaţiile despre iPhone 7, informaţii şi zvonuri care sunt foarte probabile să se adeverească.

Săptămâna trecută am făcut un articol asemănător despre Samsung Galaxy S8, la fel ca acela acesta se va actualiza în mod permanent atunci când vor apărea informaţii noi despre iPhone 7, deci acest articol va conţine toate informaţiile despre iPhone 7, caracteristici, preţ, dată de lansare, etc.

Rezumat:

Ce este iPhone7?: Următorul flagship de la Apple.
Când ar putea fi lansat?:Toamna anului 2016 (prin septembrie)
Cât va costa?: Peste 3500 lei


iPhone 7: Dată de lansare.

Apple a devenit destul de imprevizibil cu lansările noilor telefoane, în primăvara acestui an ne-am ales cu un iPhone SE, nu prea ştiam mare lucru despre acest telefon însă l-am primit cu braţele deschise.

Totuşi iPhone 7 este un flagship care se respectă mai mult şi acesta ar trebuii să aducă ceva mult mai noi de cât iPhone 6.

Telefonul iPhone 7 ar urma să fie lansat în septembrie anul acesta, totuşi acesta ar putea fi lansat mai devreme sau mai târziu, acum depinde de Apple.


iPhone 7: Design

Cele mai interesate lucruri despre design-ul iPhone 7.

 • Telefonul va fi super subţire
 • Design ce îi va permite să fie rezistent la apă
 • Renunţare la linii sau rearanjarea lor

Design-ul este de bază la un telefon, acest subiect este destul de complex şi puţin în ceaţa atunci când vine vorba de ceea ce ştim noi cu exactitate despre iPhone 7. Mai pe scurt tot ce ştim despre iPhone 7 ca design nu este de cât zvonuri, zvonuri scurse pe internet şi nimic oficial, deocamdată.

iPhone 7 va fi mult mai subţire, viitorul iPhone va fi foarte subţire acesta ar putea avea doar 6.8mm, acest lucru fiind posibil datorită companiei TSMC care se ocupă de unele componente hardware pentru iPhone 7, iar zvonuri bine închegate au apărut pe internet şi au spus că TSMC va ajuta să facă iPhone-ul mult mai subţire livrând componente care vor ajuta la acest lucru.

iPhone 6S
iPhone 6S

Pentru că design-ul lui iPhone 7 ar putea fi prea subţire, căştile pe care le ştim în ziua de astăzi, cele cu care ne certăm zilnic din cauză că se încurca, ar putea să dispară, acest lucru fiind din cauza grosimi subţiri al telefonului, aşadar un jack pentru căşti ar fi cam greu de poziţionat pe pe telefon.

Sunt multe zvonuri despre iPhone 7 care au apărut pe internet: Zvonurile despre design spun că acesta va fi un telefon foarte bine definit iar carcasa va fi toată din metal şi probabil, totuşi nu este confirmat de către nici o sursă prea bună, probabil telefonul va fi şi acoperit cu o sticlă, o sticlă foarte puternică care poate rezista la şocuri măricele.

iPhone 7 va fi un telefon care va rezista foarte mult, acesta ar putea fi rezistent la apă, praf şocuri puternice iar design-ul nu va suferi pentru a putea transmite aceste facilităţi de-a dreptul impresionante pentru un telefon din zilele noastre, facilităţi pe care nu le găsim de cât la Galaxy S7.

O altă sursă ne spune că ecranul telefonului va fi şi el mai schimbat, acesta ar putea veni în colaborare cu o companie din Japonia şi ecranul va fi foarte rezistent + ca pe lângă acest lucru vei putea utiliza telefonul fără nici o problemă atunci când vei avea degetele umede, o problemă pe care o au majoritatea telefoanelor de pe piaţa care sunt rezistente la apă, aici luăm un exemplu pe Xperia Z.

Din alte zvonuri se spune că display-ul telefonului va fi de 1mm grosime, acest lucru contribuind considerabil la grosimea totală a telefonului.

Pe internet sau scurs multe imagini cu presupusul iPhone 7, mai jos veţi observa o imagine scursă de pe site-ul Nowhereelse.fr, aceştia pretind că aşa va arată noul iPhone 7.

Totuşi mai jos veţi observa o altă imagine cu iPhone 7, o imagine ce va arăta liniile cu care ne-am obişnuit la iPhone, linii care au devenit tot mai controversate de la iPhone 6s de la iPhone 6s. Liniile din imaginea de mai jos iau o altă formă şi citând sursa imaginii se pare că aşa va arăta iPhone 7. Totuşi…doar zvon.

Pe internet au apărut foarte multe poze cu presupusul iPhone 7, totuşi acestea sunt doar zvonuri şi până la ora actuală nu să oficializat nimic, mai jos am să vă las o galerie de imagini care au fost adunate de la surse cât mai credibile.

Cam atât despre design până acum, mai multe vor veni în acest articol ca update-uri.


iPhone 7: Ecran

Cele mai tari zvonuri:

 • Ecran mai subţire
 • Afişare mult mai bună
 • Ecran mult mai rezistent

Având ca sursa DigiTimes, spunem că viitorul iPhone 7 va avea un ecran mai rezistent iar acesta va putea oferi posesorului o rezoluţie de QHD sau chiar 4k.

Un ecran 4K nu este chiar o noutate pentru telefoanele din ziua de astăzi, lui Apple îi lipseşte această piesă de la telefoanele sale iPhone aşa că nu m-ar mira de loc ca ecranul să fie QHD sau 4K.

Despre mărimea telefonului nu am vorbit la design, însă vorbim aici câte puţin, acest telefon poate avea în jur de 4,7 inch şi ar putea urca la un anumit model şi anume la iPhone 7 Plus, ar putea urca la 5.5 inch.

iPhone 6S
iPhone 6S

Zvonurile spun că este o probabilitate foarte mare ca iPhone să treacă de la ecranele LCD la ecrane OLED, ecrane care sunt deja folosite de crate Samsung la câteva modele care sunt prezente şi pe piaţă.

Chineze Wall Street Journal spune că iPhone a comandat peste 100 de milioane de ecrane AMOLED 5,5 inch pentru anul 2017, acest lucru ar putea, acest lucru ducând la concluzia că anul acesta este foarte puţin probabil să vedem un ecran AMOLED la iPhone 7 şi cel mai probabil este că vom vedea ecran AMOLED la o versiune 7S a iPhone-ului.

Ecranul va fi mult mai rezistent, zvonurile spun că Apple a înregistrat un brevet pentru o invenţie care va face ecranul iPhone-ului mult mai rezistent.


iPhone 7: Camera şi Baterie

Când cumpărăm un telefon ne gândim şi la autonomia acestuia iar camera principală cât şi cea frontală nu sunt de neglijat pentru aceste telefoane care dăm o avere.

La secţiunea aceasta vom discuta despre camera şi bateria pe care o va avea iPhone 7, cele mai credibile zvonuri cât şi cele mai interesante.

iPhone 7 ar putea veni cu o cameră de 12 MP, lăsând în urma cei 8 MP care au venit odată cu iPhone 6s. Pe lângă această cameră frontală vom putea avea parte şi de o cameră frontală care va fi upgradata cu panal a +5 MP.

Următorul telefon de la Apple ar putea aduce şi multe alte facilităţi precum un senzor de focalizare laser, totuşi acesta este un subiect mai delicat şi nu prea am multe de spus, mai multe informaţii vor apărea în următoarele update-uri ale acestui articol.

Camera principală cât şi cea frontală a telefonului cu siguranţă vor fi foarte bune şi cu siguranţă vom avea foarte multe de spus despre camerele telefonului, totuşi informaţiile vor veni odată cu primele zvonuri/informaţii oficiale ce vor veni.

iPhone 6S
iPhone 6S

Bateria telefoanelor iPhone nu prea ne impresionează în mod deosebit deci ar putea fi o chestie faină ca bateria lui iPhone 7 să prezinte o invenţie revoluţionară pe piaţa smartphone-urilor.

Un zvon privind bateria telefonului arata ca acesta va avea o mărime mai mare, în condiţiile în care telefonul va fi şi mai subţire. Sper totuşi să fie o surpriză plăcută de la iPhone.


iPhone 7: OS şi putere

Cele mai tari zvonuri:

 • Procesor hexa-core
 • 3GB de RAM
 • iOS 10

Apple ar putea crea o revoluţie pe piaţa smartphone-urilor, iPhone 7 ar putea putea fi foarte important pentru acest lucru. În următorul smartphone de la Apple putem avea parte de un procesor Hexa-core, procesor care nu mai este întâlnit până acum pe un flagship.

Memoria RAM prezintă o formă de a-ţi face telefonul mai rapid, bine-înţeles memoria ram trebuie folosită împreună şi cu alte părţi HardWare pentru a putea fi folosită la capacitatea maximă. Zvonurile spun despre iPhone 7 ca aceasta va veni cu 3 GB de RAM, acesta depăşind iPhone 6s, care are 2GB.

iOS 10 ar putea fi sistemul de operare care va veni pe iPhone 7, acest lucru pare destul de logic datorită faptului că iPhone 6s a venit cu un iOS 9. Nu ştim prea multe despre sistemul de operare de la Apple dar acesta va veni cel mai probabil cu îmbunătăţiri masive pentru ŞIRI, totuşi aşteptăm şi alte modificări care să facă telefonul un super telefon.


iPhone 7: Alte caracteristici

Cele mai tari zvonuri:

 • Un buton „acasă” sensibil la presiune
 • Încărcare fără fir
 • O mufă mai mică pentru căşti

Mulţi spun despre Apple că încet cu încetul se îngroapă singur, că nu aduce nimic nou şi că ar trebuii să vină cu ceva revoluţionar în următorul iPhone. Ei bine în mare parte afirmaţia nu este chiar falsă şi Apple ar trebuii să se gândească foarte bine atunci când va scoate noul iPhone pe piaţă, acesta ar trebuii să vină că o explozie, trebuie să aducă ceva nou pentru toţi posesori de smartphone-uri, ar trebuii să vine într-o manieră în care nu a mai fost întâlnit până acum.

iPhone 6S rose gold
iPhone 6S rose gold

Până acum am aflat câteva zvonuri interesante despre ce alte caracteristici vom mai putea avea pe iPhone 7, printre aceste caracteristici se enumeră şi implementarea unui buton „acasă” ce va fi sensibil la presiune, acesta fiind capabil să îndeplinească mai multe funcţii în funcţie de cum apeşi pe el (tare sau încet).

Încărcarea fără fir este deja disponibilă la Samsung, acest lucru nu cred că este ceva ieşit din comun însă lipseşte de la Apple. O lipsă ce cred că va fi completată cu uşurinţă anul acesta când va fi lansat iPhone 7.

Despre cât de subţire va fi iPhone 7 am mai vorbit, bine-înţeles am vorbit din zvonuri nu se ştie nimic cu siguranţă, dar totuşi nu cred că iPhone 7 va fi gros cât o cărămidă iar această caracteristică care ar putea veni pe iPhone 7 încheagă mai bine zvonul că iPhone va fi mai subţire. Mufa jack a căştilor de iPhone va fi mult mai subţire sau va fi disponibilă în mufa cu care vom putea încărca telefonul mufa care va fi disponibilă şi conectarea telefonului la PC.

Sunt multe zvonuri despre iPhone 7, multe care vor fi adevărate şi multe care nu vor fi adevărate, ce este nou vom vorbi în update-uri în acest articol şi alte articole de pe BetIT.


iPhone 7: Preţ

Preţul unui telefon prezintă un factor foarte important în alegerea telefonului perfect pentru noi.

iPhone 7 nu are un preţ fix, în momentul de faţă nu prea să vorbit despre preţul telefonului de la Apple dar totuşi preţul telefonului ar putea fi aproximativ 1000 de euro la început, apoi ar putea scădea.

Totuşi nu există doar un preţ pentru iPhone 7, preţul fiind influenţat de versiunea pe care o vei alege, din surse se spune că va exista şi o variantă de 16 GB pentru iPhone, acesta variantă ar putea fi cea mia ieftină, ar putea fi chiar sub 3000 de lei însă nu este nimic oficializat şi deocamdată putem doar spera la acest lucru.

Cam acesta este articolul nostru deocamdată, acesta va fi actualizat în mod aproape permanent odată cu apariţia unor noi zvonuri despre iPhone 7.


SURSE: Sursele sunt variate, voi încerca să precizez sursele informaţiilor în articol dacă nu, ţineţi cont că aceste surse sunt site-uri precum techradar, engadeget şi multe alte site-uri internaţionale ce dispun de ultimele informaţii despre iPhone. – IMAGINILE SUNT LUATE DIN MAI MULTE SURSE, SURSA PRINCIPALA FIIND TECHRADAR.COM

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ