iPhone 8: A fost aflat pretul – Apple risca foarte mult

0
1464
iPhone 8
iPhone 8

Apple a făcut investiţi foarte mari pentru noul iPhone 8, acesta va veni şi într-o versiune aniversară, ce va fi disponibilă într-un stoc mai restrâns.

Compania americană a cumpărat 80 de milioane de display-uri OLED, acestea urmând să fie folosite pentru următorul iPhone, ce cu siguranţă va avea numele de iPhone 8. Aceasta investiţie face că telefonul să se îndrepte mai mult spre ceea ce ne-a oferit Samsung până acum, iar preţul va creşte considerabil.

Potrivit GSM Arenă, Apple va livra iPhone 8 în versiunea de 256GB memorie internă iar preţul acestuia va fi de 1.000 de dolari! Un preţ foarte mare, la cere Apple este supusă la un risc ce cu siguranţă şi-l poate asuma. Totuşi pe lângă versiunea de 256 de GB va mai fi una de 64GB ce va fi de 850 de dolari.

Mai multe zvonuri spun că noul iPhone 8 va avea un display de 5.8 inch, butonul „Home” va fi îndepărtat, în defavoarea lui va fi folosit o „Zonă de funcţiune”, similară cu Touch Bar-ul de pe MacBook.

„Samsung peste tot” – cam aşa reacţionează oamenii, se pare că iPhone împrumuta multe caracteristici de la Samsung şi uşor uşor nu va mai fi un telefon la fel de autentic că până acum, poate doar că brandul să aducă popularitate companiei americane, altceva… nu prea ar avea ce.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here