iPhone 8 merge pe un material clasic pentru carcasa

Mult asteptatul iPhone 8 se va intoarce la standardul impus de iPhone 4s, avand o carcasa diferite fata de cele mai recente telefoane ale celor de la Apple. Surse apropiate care au tangente cu lantul de aprovizionare Apple, mentioneaza faptul ca urmatorul iPhone cu un spate de sticla, va renunta la carcasa de aluminiu.

Prin urmare, se pare ca Apple va alege folosirea otelului inoxidabil componentele fiind livrate de companii precum Jabil sau Foxconn. Acestuia ii va fi aplicat un proces de forjare pentru a spori rezistenta precum si pentru a reduce costurile de productie. Ultimul astfel de model, cu o carcasa din otel inoxidabil a fost iPhone 4s, in care sticla era prinsa prin intermediul a doua benzi de otel.

Un avantaj al acestei alegeri ar fi acela al pretului mai ieftin cu aproximativ 30-50% si de asemenea calitatea poate fi mai sporita. Speram ca zvonurile sa fie adevarate, deoarecem punem pe primul loc calitatea, daca e si mai ieftin e si mai bine. O mentiune ar fi ca sticla este neaparat necesara, daca cei de la Apple vor sa introduca incarcarea prin wireless noului flagship.

LĂSAȚI UN MESAJ