iPhone 8 Plus vs iPhone 7 Plus – Test de rezistenta, care este mai rezistent

0
198
iPhone 8 Plus vs iPhone 7 Plus
iPhone 8 Plus vs iPhone 7 Plus

Care este mai rezistent iPhone 8 Plus sau iPhone 7 Plus? La această întrebare ne răspund cei de la TechRax ce au realizat un clip în care sunt prezentate cele două telefoane ce spun testate pentru rezistenţa acestora.

În testul publicat de către TechRax vedem un test pentru cele două telefoane, vedem cum se comportă acestea când sunt scăpate pe jos, mai exact pe asfalt.

Primul telefon este iPhone 7 Plus, acesta este aruncat pe jos cu spatele pe o suprafaţă dură, din câte ne vom da seama şi din clip telefonul scapă destul de uşor, rămânând doar câteva zgârieturi în urma impactului.

Următorul telefon la teste este 8 Plus ce este tras în acelaşi fel, din păcate pentru acest telefon urmele impactului sunt destul de evidentă din cauza faptului că vorbim de o suprafaţă de sticlă la seria 8 Plus.

iPhone 8 Plus vs iPhone 7 Plus

Urmează să vedem şi un test la care ambele telefoane sunt scăpate pentru a vedea rezultatul impactului cu părţile laterale ale telefonului, de data aceasta rezultatul pentru ambele telefoane este asemănător.

La testul în care este testat ecranul ambelor telefoane, iPhone 7 Plus chiar dacă se sparge funcţionează în continuare. iPhone 8 se sparge şi el însă mai puţin decât iPhone 7 Plus.

Ambele telefoane de la Apple funcţionează bine însă impactul ce a avut loc este mai evident la iPhone 8 Plus, din cauza sticlei.