iPhone 8: Ultimele informatii, caracteristici, pret, data de lansare, tot ce vrei sa stii

0
6004
iPhone 8
iPhone 8

iPhone 8 devine unul dintre cele mai asteptate telefoane de pe piata, în acest articol am sa va vorbesc despre viitorul telefon de la Apple, am sa va prezint cele mai noi zvonuri, credibile si care au sanse sa se puna în aplicare dar si informatii oficiale despre urmatorul telefon de la Apple.

Mai jos vom vorbi despre fiecare ramura în parte, cum ar fi design, pret, baterie, camera video, specificatii, etc.

Rezumat:

 • Ce este acesta? Urmatorul iPhone
 • Când ar putea fi lansat?: Septembrie 2017
 • Cât va costa?: Peste 3000 lei

ACTUALIZARI ARTICOL:

9/4/2017: Apple risca mult cu un pret mare pentru noul iPhone 8

Apple a făcut investiţi foarte mari pentru noul iPhone 8, acesta va veni şi într-o versiune aniversară, ce va fi disponibilă într-un stoc mai restrâns.

iPhone 8
iPhone 8

Compania americană a cumpărat 80 de milioane de display-uri OLED, acestea urmând să fie folosite pentru următorul iPhone, ce cu siguranţă va avea numele de iPhone 8. Aceasta investiţie face că telefonul să se îndrepte mai mult spre ceea ce ne-a oferit Samsung până acum, iar preţul va creşte considerabil.

Potrivit GSM Arenă, Apple va livra iPhone 8 în versiunea de 256GB memorie internă iar preţul acestuia va fi de 1.000 de dolari! Un preţ foarte mare, la cere Apple este supusă la un risc ce cu siguranţă şi-l poate asuma. Totuşi pe lângă versiunea de 256 de GB va mai fi una de 64GB ce va fi de 850 de dolari.

Mai multe zvonuri spun că noul iPhone 8 va avea un display de 5.8 inch, butonul „Home” va fi îndepărtat, în defavoarea lui va fi folosit o „Zonă de funcţiune”, similară cu Touch Bar-ul de pe MacBook.

„Samsung peste tot” – cam aşa reacţionează oamenii, se pare că iPhone împrumuta multe caracteristici de la Samsung şi uşor uşor nu va mai fi un telefon la fel de autentic că până acum, poate doar că brandul să aducă popularitate companiei americane, altceva… nu prea ar avea ce.

8/4/2017: Este confirmat: iPhone 8 va avea ecran OLED

Se pare ca in cele din urma s-au confirmat ceva zvonuri in legatura cu iPhone 8 si anume, acesta va beneficia de un ecran OLED. Apple a plasat acum putin timp o comanda de circa 70 de milioane de ecrane OLED curbate, care vor fi folosite in cele din urma pentru mult asteptatul iPhone 8. Acesta va fi lansat in tomana, alaturi de modelele 7S si 7S Plus.

Totusi, ultimele doua nu vor beneficia si ele de OLED, ci vor ramane la LCD si la dimensiunile de 4,7 respectiv 5,5 inch. In comparatie cu acestea, iPhone 8 difera si prin diagonola display-ului, aceasta fiind de nu mai putin de 5,2 inch, cu margini curbate. Totodata, specialistii estimeaza si pretul mult mai ridicat peste iphone-urile de pana acum, estimand un pret de peste 1000 de dolari.

In ceea ce priveste numarul de dispozitive produse, Apple va produce circa 55 de milioane de copii. Conform altor zvonuri, printre functiile noului telefon se numara si incarcarea prin wireless, rezistenta la praf si apa si recunoasterea faciala. Nimic nu este dovedid inca, asa ca ramane de vazut.

7/4/2017: iPhone 8, varianta aniversara nu va ajunge la toti doritorii

iPhone 8 rămâne un terminal destul de discutat, acesta nu a apărut încă, însă în septembrie anul acesta va apărea cu siguranţă, numele sau nu este confirmat că fiind iPhone 8, însă analişti vorbesc despre un Apple iPhone 8.

Printre altele, Apple va lansa şi o variantă aniversară a acestui telefon, o variantă despre care avem o veste proaste pentru utilizatori, dar şi o veste bună.

Vestea proastă este că telefonul nu va ajunge la toţi doritorii, acesta fiind într-o variantă limitată, aşa că dacă doreşti un astfel de telefon va fi foarte greu de cumpărat, aşa cum să întâmplat şi cu varianta Jet Black, de la iPhone 7.

Vestea bună este că Apple va prezenta acest telefon ca fiind primul cu un ecran curbat şi OLED, design-ul telefonului va suferi schimbări foarte mari, specificaţii pe măsură şi multe alte calităţi foarte interesante.


iPhone 8: Data de lansare

Apple îsi lanseaza telefoanele în toamna, exceptie facând doar iPhone SE, acesta a sarit putin din schema, dar oricum a fost un telefon aniversar si nu unul la fel de high-end ca si celelalte.

Este usor de prezis data de lansare a lui iPhone 8, acesta cu siguranta va fi lansat în toamna lui 2017, mai exact în luna septembrie, din 2017, de la iPhone 5, Apple si-a lansat telefoanele doar în toamna.

Totusi nu este exclus nici o surpriza din partea Apple, sa ne trezim cu telefonul mai târziu sau mai devreme, dar totusi acest lucru este mai greu probabil de facut, luna septembrie devenind deja luna Apple pentru mai multi dintre internauiti si pasionati de tehnologie.

iPhone 8: Design

Probabilitati:

 • iPhone 8 ar putea avea un ecran curbat
 • Sau ar putea arata ca iPhone 7 sau 6, un lucru extrem de rau.

Dupa cum am vazut si anii trecuti, Apple ramâne foarte mult timp cu un design anume la telefoane, cea mai buna dovada o prezinta iPhone 7, care seamana extrem de mult cu iPhone 6s, care oricum nu era extrem de placut de catre utilizatorii.

iPhone 8 ar trebuii sa aiba un design nou iar din mai multe zvonuri reiese ca Apple s-a gândit sa adopte moda cu ecranul curbat, acesta, moda ce a venit prima oara la Samsung. Aceasta nu este o veste foarte rea, ar putea exista mai multe versiuni de Apple iPhone, cum ar fi si o versiune Plus, aceasta este foarte probabil sa aiba un ecran curbat.

De asemenea multe dintre surse spun ca Apple nu prea asculta feedback-ul utilizatorilor iar design-ul folosit pe iPhone 7 ar putea veni si la iPhone 8, un lucru relativ rau pentru iPhone, probabil daca va alege aceasta optiune vânzarile ar scade semnificativ, dar cred ca deja Apple stie deja acest lucru si acum se gândeste la un design diferit si cu care sa sparga gheata.

De asemenea noul iPhone 8 ar putea avea si carcasa de geam, lucru tot de la Samsung inspirat, foarte multe zvonuri au aparut în acest sens.

Tot la zvonuri fierbinti avem si faptul ca iPhone 8 ar putea veni fara butonul traditional „home”, acesta ar putea fi implementat în display.

iPhone 8: Ecran

Probabilitati

 • Un ecran AMOLED curbat
 • Ecran 5.8 inch
 • Fara buton „home” si fara rame de geam

Cu siguranta toti fanii Apple ar vrea ca viitorul Apple sa vina cu un ecran AMOLED curbat, daca nu toate versiunile, macar o versiune, de asemenea o versiune cu un ecran mare este binevenit, unul de 5.8 inch. Iar despre butonul „home”, am mai vorbit, acesta ar putea lipsi în favoarea unui buton virtual. Odata cu sosirea ecranului curbat si ramele de geam ar putea lipsi, ecranul aratând foarte mult cu un S7, de la Samsung.

Cele mai recente zvonuri pretind ca Apple opteaza în viitor pentru ecran curbat AMOLED, acest lucru este sustinut de catre un analist respectat, si anume Ming-Chi Kuo, care spune ca iPhone 8 va veni cu o schimbare foarte mare.

Despre AMOLED stim ca este tehnologia folosita de catre Samsung pentru telefoanele sale cum ar fi Samsung Galaxy S7, oferind un contrast mare ?i culori vibrante.

De asemenea multe dintre site-urile internationale de Tech/IT sustin ca Apple a comandat o multime de panouri curbate OLED, din plastic, de la Samsung.

Cu toate acestea este foarte probabil ca de cât o versiune de iPhone 8 sa aiba acest ecran, si acesta ar putea fi versiunea „Plus” a telefonului.

De asemenea aceste zvonuri sunt însotite de altele si altele, se spune ca Apple va face si ceva original, dar totusi cel mai probabil este ca va adopta metoda Samsung.

iPhone 8: Camera si baterie

Probabilitati

 • iPhone 8 nu va mai avea versiune cu doua camere
 • Caracteristici pentru realitatea augmentata
 • Încarcare fara fir de la 4,5 metri

Potrivit analistului Ming-Chi Kuo, iPhone 8 ar putea sa nu mai vina cu 2 camere cum a fost la versiunea de iPhone 7 Plus, acest lucru deoarece costurile sunt foarte mari pentru acest lucru. Totusi ar putea exista dar la un cost mult mai ridicat.

Un alt analist sustine ca în ciuda costurilor ridicate Apple tot nu va renunta la cele doua lentile pentru camera de pe spate, asa ca am putea vedea si în 2017 la iPhone 8 o versiune cu doua camere.

De asemenea se vorbeste foarte mult în ultimul timp despre faptul ca Apple va include în iPhone 8 noi caracteristici pentru realitatea augmentata, totusi nu se stie prea multe informatii, totul ramânând de cât la stadiul de zvon, ce-i drept foarte avansat pentru Apple a facut câtiva pasi în acest domeniu.

Despre bateria pe care o va avea urmatorul iPhone nu stim foarte multe, însa Apple doreste sa ne serveasca cu cele mai bune rezultate atunci când vine încarcarea si autonomia acesteia. Nu stim exact dimensiunile bateriei însa Apple lucreaza în momentul de fata la o metoda pentru încarcarea bateriilor fara fir.

Apple lucreaza la o tehnologie ce îi va permite sa reîncarce o baterie la 4,5 metri distanta, asta potrivit tot zvonurilor. Acest lucru ar fi unul ideal însa cam greu de realizat.

iPhone 8: Hardware si sistem de operare

Este foarte probabil ca iPhone 8 sa ruleze pe iOS 11, având în vedere ca versiunea 10 a sistemului de operare doar ce a ajuns, totusi acest lucru ramâne de vazut.

Odata cu iPhone 7, Apple a trecut si la quad-core, acest tip de procesor l-am putea vedea si pe iPhone 8, acesta ar putea avea denumirea de A11 sau A11 Fusion.

De asemenea tot sub capota putem vedea si 3GB sau 4GB de RAM.

iPhone 8: Pret

Am ajuns si la ultima caracteristica importanta a telefonului ne lansat de la Apple, si anume pretul.

Este foarte probabil ca pretul sa fie pe undeva la $849/£799/AU$1,379, pentru cea mai buna varianta de iPhone 8. Un pret mare, însa nu se stie sigur daca asa va fi.

Acest articol se va actualiza în mod constant cu noi informatii despre noul iPhone 8 de la Apple.

Nota* Imaginile din acest articol sunt luate din diferite surse si nu reprezinta creatii proprii.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here