iPhone 8 Vs Samsung Galaxy Note 8. Test de viteza

0
325
iphone 8 vs samsung galaxy note 8

iPhone 8 si Samsung Galaxy Note 8 sunt doua telefoane premium pe care oricine si le-ar dori sa le aiba. Desi din specificatiile propriu zise este destul de greu sa iti dai seama care este mai rapid, cei de la GSM Arena au realizat un test in acest sens.

iPhone 8 Vs Samsung Galaxy Note 8. Test de viteza

iPhone 8 beneficiaza de procesorul A11 Bionic, un procesor foarte bun care ii aduce multe plusuri. Desi are doar 3 GB memorie RAM, acesta se descurca excelent in toate tipurile de activitati. Pe de cealalta parte, Samsung Galaxy Note 8 are o memorie RAM de 6 GB, insa un procesor ceva mai modest. Totusi, felul in care sunt construite telefoanele Apple in ceea ce priveste hardware-ul cat si software si sistemul acestora de operare v-ar face sa credeti ca iPhone 8 va castiga detasat, insa nu este chiar asa.

Desi Samsung Galaxy Note 8 ruleaza pe un sistem de operare open source, acesta se descurca chiar foarte bine, dupa cum veti putea vedea putin mai jos. Totusi, in duelul iPhone 8 Vs Samsung Galaxy Note 8 din clipul respectiv, realizatorul David Rahimi a folosit un model cu vechime pe piata, un Snapdragon 835 in locul procesorului proprietar, Exynos SoC.

Un dezavantaj in aceasta „lupta” pentru iPhone 8 sunt animatiile din sistemul de operare. Acestea pot face acea diferenta de cateva secunde, chiar daca pare un detaliu nesemnificativ. Iar cum iOS 11 pune accent in mod special pe anumite trucuri si modificari de design, am putea spune ca iPhone 8 pierde putin teren aici. Totusi, va puteti face singuri o impresie despre testul de viteza iPhone 8 Vs Samsung Galaxy Note 8 din clipul de mai jos.

Nu uitati ca va asteptam parerea in comentarii.