iPhone 9
iPhone 9

Se pare că deja au apărut zvonurile şi imaginile cu noile telefoane de la Apple, avem primele imagini cu iPhone 9 şi iPhone X Plus, MySmartPrice şi @OnLeaks au postat primele imagini şi rânduri despre următoarele telefoane de la compania americană renumită pentru cele mai bune telefoane din lume.

Când vine vorba de design iPhone X Plus nu va aduce prea multe noutăţi, se speculează că acesta va arăta că iPhone X din anul 2017, singura diferenţa va fi atunci când vine vorba de mărime, acesta va avea 6,5 inci. Telefonul va fi la fel de subţire însă mai înalt şi mai lat, 157,5 x 77,4 x 7,7 mm.

Rezoluţia lui iPhone X Plus va fi de 1242 x 2688 pixeli, ecranul OLED cu un procesor mai rapid şi o baterie de 3.000 mAh.

iPhone 9, în caz de va avea acest nume, va avea un ecran edge-to-edge de 6,1 inci, ecran decupat că iPhone X şi sistem FaceID.

Mai jos aveţi şi un video făcut de cei de la MySmartPrice în care ne este prezentat iPhone X Plus şi iPhone 9. Voi ce părere aveţi despre telefoanele celor de la Apple ce se vor lansa în acest an?

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.