iPhone X
iPhone X

Revista americană Consumer Reports a publicat, luni, cea mai recentă listă de „Cel mai bun smartphone”, care a fost actualizată cu cele mai recente smartphone-uri de la producători precum Apple și Samsung (duo Galaxy S9 este anulat în martie). Rezultatele relevă un scenariu favorabil pentru variantele iPhone, cum ar fi iPhone X, iPhone 8 și iPhone 8 Plus, au luat primele trei locuri, în timp ce Samsung Galaxy S8 a ajuns ușor în spatele trioului. În mod special, nu există alți producători pe lista de top 10, cu excepția Samsung și Apple.  Gama Pixel Google, de asemenea, nicăieri nu a fost vazuta.

Potrivit celei mai bune liste de camere smartphone, prin 9To5Mac, Consumer Reports a plasat iPhone-ul pe prima poziție, iPhone-ul 8 pe locul al doilea și, interesant, iPhone 8 Plus pe locul trei. Urmatoarele sunt Samsung Galaxy S8 +, iPhone 7, iPhone 6s Plus, Galaxy S8, Galaxy Note 8, iPhone 7 Plus si, in sfarsit, Galaxy S8 Active.

În timp ce această listă este reprezentativă pentru clasamentele camerelor smartphone, Consumer Reports afirmă că există o diferență nesemnificativă între performanța primelor 10 telefoane mobile. De exemplu, variațiile dintre Galaxy S8, Galaxy S8 + și Galaxy S8 Active sunt minime, având în vedere că aceștia utilizează aceiași senzori de cameră.

Raportul, dacă nu altceva, are câteva opinii „nepopulare”. De exemplu, nici o referire la smartphone-urile Pixel Google – care să cuprindă unele dintre cele mai bune camere în 2017.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.