iPhone X are o problema grava cu camera foto

0
22
iPhone X
iPhone X

Apple pare că se confruntă cu o problemă gravă, din ce în ce mai mulţi utilizatori postează pe forumuri faptul că lentilele de la camerele video ale telefonului iPhone X se sparg din senin, fără ca acest telefon să sufere un şoc sau să fie scăpat pe jos.

Deocamdată nu avem un răspuns oficial din partea Apple iar pe forumuri şi reţele sociale utilizatori postează faptul că iPhone X are o problemă iar lentilele telefoanelor se sparg fără ca aceasta să fi fost scăpate pe jos.

O posibilitate pentru care lentilele se sparg ar fi faptul că telefoanele au suferit şocuri termice puternice, şi că din cauza căldurii prea ridicată sau prea scăzută aceste lentile să se fi fisurat, însă autori postărilor nu indică faptul că telefonul lor a suferit şocuri termice iar acest lucru ar fi fost oricum puţin probabil.

Mai mult, conform utilizatorilor ce au patit această neplăcută Apple susţine că acest incident nu intra în reparaţiile oferite de garanţie iar utilizatori trebuie să plătească reparaţia.

Reclamaţiile privind lentilele de la cameră foto apar la doar câteva săptămâni după ce alţi utilizatori s-au plâns că sistemul de recunoaştere facială FaceID nu funcţionează aşa cum trebuie.

Cu toate acestea, primele probleme au fost observate încă din luna ianuarie, scrie Daily Mail.

Link util: Service iPhone autorizat