AppleNoutatiTelefoane

IPhone X continuă să fie cel mai bine vândut smartphone Apple

IPhone X continuă să fie cel mai bine vândut smartphone al Apple, potrivit ultimelor rezultate financiare trimestriale ale companiei.

În rezultatele din trimestrul al doilea al anului 2018, Apple a raportat venituri din afacerile sale de telefonie cu până la 14%, chiar și cu o creștere de doar 3% a vânzărilor unitare. Deși Apple nu dezvaluie cate dintre modelele sale de telefoane pe care le vinde, este clar că compania vede această creștere a veniturilor prin vânzarea de telefoane mai scumpe.

CEO-ul Tim Cook a mai spus într-o declarație că „clienții au ales iPhone-ul X mai mult decât oricare alt iPhone în fiecare săptămână în trimestrul martie”.

Este o dovadă suplimentară că iPhone X nu este în pericolul de a fi anulat și că vom vedea mai mult decât probabil un follow-up pe iPhone XI.

Vânzările iPad au înregistrat, de asemenea, o creștere mică, cu 9,1 milioane de dispozitive vândute, ceea ce reprezintă o creștere de 2% față de anul trecut. Veniturile provenite de la iPad-uri au crescut de asemenea cu 6%, ajungând la 4,1 miliarde de dolari, astfel încât Apple face din nou mai mulți bani din fiecare dispozitiv pe care îl vinde în spațiul tabletelor.

Fara surprindere, vanzarile de Mac au scazut cu 3%, doar 4,1 milioane de Mac-uri au fost vandute, iar veniturile au ramas la o scadere de 0%. Celelalte produse ale Apple, care includ HomePod, au scăzut cu 28% față de trimestrul precedent, iar categoria a scăzut și cu 29% de la ultimul trimestru al anului 2017.

Etichete

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close