iPhone X are incarcarea mai rapida decat Galaxy Note 8

0
142
incarcarea mai rapida
incarcarea mai rapida

Ştim despre iPhone X că este un telefon destul de controversat în ceea ce priveşte meritele investiţiei, avem pe piaţa foarte multe telefoane cu design atractiv şi dotări bune la un preţ mult mai mic şi aici intervine întrebarea „Oare se merită investiţia?”.

În funcţie de utilizator putem da un răspuns, dacă eşti un fan Apple, cred că ştii deja ce ai de făcut, dacă doreşti securitate foarte mare dar nu vrei chiar ultimul model de la Apple poţi apela la alternative, tot de la Apple, dar ceva mai ieftine.

Şi Galaxy Note 8 are un preţ destul de mare şi la fel te întrebi dacă îşi merită sau nu investiţia, astăzi vom vorbi despre încărcarea rapidă a acestor două telefoane, dar vom prezenta un raport în care sunt reprezentate şi alte modele Android.

Încă din titlu cred că v-aţi dat seama care telefon se încarcă mai repede, Apple iPhone X, testele au fost făcute recent iar telefonul americanilor este plasat pe locul 3 în top.

Avem un top de 7 unde ultimul loc este ocupat de către Samsung Galaxy Note 8, primul loc fiind deţinut de către OnePlus 5T.

Mai jos aveţi o imagine cu acest top, diferenţele nu sunt chiar mari însă sunt de luat în considerare atunci când îţi dai seama că un OnePlus 5T este mult mai ieftin decât un iPhone X sau Galaxy Note 8.